HOROR U BELGIJI! Urušila se nedovršena ŠKOLSKA ZGRADA, stradala petorica RADNIKA! (VIDEO)
Urušavanje školske zgrade u Belgiji, Foto: Printscreen/Twitter

strahota

HOROR U BELGIJI! Urušila se nedovršena ŠKOLSKA ZGRADA, stradala petorica RADNIKA! (VIDEO)

Incident se dogodio kada se deo zgrade koja je još bila u izgradnji naglo urušio

Objavljeno:

Spasioci u belgijskom gradu Antverpenu pronašli su tela pet građevinskih radnika nakon što se nedovršena školska zgrada delimično urušila, a takođe je i povređeno desetak ljudi.

Incident se dogodio kada se deo zgrade koja je još bila u izgradnji naglo urušio.

Na snimcima sa lica mesta, koji su očigledno nastali nekoliko trenutaka nakon rušenja, vidi se deo zgrade koji je otkinut, kao i prašina koja se diže. Krov konstrukcije se takođe delimično srušio, padajući na poslednji sprat zgrade.

Jasno se vidi kako je deo škole spljošten. Nesreća je takođe uništila skele pričvršćene za srušeni deo zgrade, ostavljajući vidljivim nered sa oštećenim čeličnim cevima.

Pet građevinskih radnika koji su ostali zarobljeni pod ruševinama u početku je proglašeno nestalim, a započeta je masovna spasilačka operacija sa više uključenih hitnih službi. U subotu su objavili da je svih pet, nažalost, pronađeno mrtvo.

Najavljujući "vrlo loše vesti", gradska vatrogasna služba je u tvitu sa žaljenjem objavila da je nesreća uzrokovala "veoma veliki gubitak", dodajući da su im u mislima porodice žrtava.

Prostor oko gradilišta je ograđen i ostaće zatvoren nakon završetka spasilačke akcije, omogućavajući istražiteljima da pregledaju zgradu. Do sada se nisu pojavile zvanične informacije o uzrocima rušenja.

(Espreso/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.