IRENA 4 GODINE NIJE VODILA LJUBAV, A ONDA JE SPAVALA SA NJIH 2: Odmah je završila u bolnici, zna se i RAZLOG
Irena Kozlovski, Foto: gazetawroclawska.pl printscreen

ISTE NOĆI

IRENA 4 GODINE NIJE VODILA LJUBAV, A ONDA JE SPAVALA SA NJIH 2: Odmah je završila u bolnici, zna se i RAZLOG

Noćna služba dežurne bolnice dočekala je u zoru Irenu Kozlovsku (28) koja je vrištala žaleći se na nesnosnu bol u donjem delu tela...

Objavljeno:
  • 55

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u fabruaru u pregrađu poljskog grada Vroclava.

Noćna služba dežurne bolnice dočekala je u zoru Irenu Kozlovsku (28) koja je vrištala žaleći se na nesnosnu bol u donjem delu tela.

Posle pregleda doktora dobila je sedative da se umiri i ostala je do podneva u bolnici na posmatranju, prenosi gazetawroclawska.pl.

Irena je platila danak nepripremljenosti za seksualne odnose, pošto prema sopstvenom priznanju četiri godine nije vodila ljubav.

“Rekla nam je da je 2017. doživela saobraćajnu nesreću posle koje je jedva prohodala. Pre toga imala je turbulentnu i nasilnu vezu iz koje je izašla sa psihičkim posledicama, pa joj je puno vremena trebalo da se oporavi i izbegavala je muškarce i veze. Dogodila se jedna manja kućna zabava u vreme koronavirusa kod prijateljice i tamo je upoznala dva momka. Očigledno se uželela prirodnih potreba ali njeno telo nije bilo spremno za tako nešto. To je uobičajena pojava, pogrešila je što je iznenada ušla u sve to”, rekao je novinarskoj ekipi dežurni lekar bolnice u predgrađu Vroclava.

Irena je posle dve nedelje i sama napisala na Fejsbuku da je imala gadan slučaj “povratka u seksualnu svakodnevicu” ali nije ulazila u detalje.

“Apelujem samo na žene da ako su pravile duže pauze kao ja, nikako ne pogreše. Iako neki doktori kažu da je to zabluda, na svojoj koži sam osetila najgoru bol u životu u predelu polnog organa. I da, u mom slučaju je tačno, kada nemate ‘to’ duže vreme, ‘ona’ se zaista suzi”, napisala je ova devojka.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media