TRUDAN MUĐKARAC NA NASLOVNICI POZNATOG MAGAZINA ŠOKIRAO SVET: A tek da čujete njegovu izjavu, neverovatno (FOTO)
Logan Braun, Foto: Printscreen/Instagram/loganecbrown

ŠOKANTNO

TRUDAN MUĐKARAC NA NASLOVNICI POZNATOG MAGAZINA ŠOKIRAO SVET: A tek da čujete njegovu izjavu, neverovatno (FOTO)

Pozirao je u oslikanom odelu, a naslovnu stranu ne prestaju da komentarišu milioni ljudi

Objavljeno:

Trudni transrodni muškarac Logan Braun pozirao je za naslovnu stranu u koju danas gleda ceo svet, a komentari samo pljušte.

Logan Braun (27) je pozirao za naslovnu stranu „Pride“ izdanja magazina „Glamour“ i poručio: „Ja sam trudni trans muškarac i postojim. Šta god ko rekao, ja sam živi dokaz“.

Pozirao je u oslikanom odelu, a naslovnu stranu ne prestaju da komentarišu milioni ljudi.

Logan je transrodni muškarac koji je zatrudneo sa nebinarnom osobom koja se bavi umetnošću. Kaže da je njegova trudnoća bila neočekivana i da se činilo kao da mu je „ceo svet stao“ kad je uradio test koji je pokazao pozitivan rezultat. Ipak, kad je to prihvatio, privukao je pažnju javnosti deleći svoje iskustvo o trudnoći na blogu „Up The Duff Man“.

„Proveo sam toliko vremena osećajući stid i bes prema sebi sve dok nisam pomislio: „Možeš da uživaš u ovome procesu ili da ga zaista otežaš sebi.” Ja sam trudan čovek i ponosan sam što radim ovo što radim“, rekao je u intervjuu.

Kloi Lovs iz „Glamoura“ susrela se sa Loganom tačno dve nedelje pre nego što je rodio svoju ćerku Novu, kako bi razgovarali o ljubavi, rodnoj disforiji i drugim pitanjima koja muče trans osobe.

„Ono zbog čega se osećam osnaženo kao trans muškarac je to što kome god da kažem da jesam, ja sam ta osoba i to mi niko nikada ne može oduzeti“, poručio je on u tekstu koji je izazvao veliku pažnju, kako u Britaniji, tako i u svetu. Trenutno piše dve knjige, autobiografiju i jednu o svojoj trudnoći kojoj je dao naslov „Stomak mog tate“.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.