SIN UZEO MAJČIN TELEFON DA SE IGRA, A ONDA JE MUŽ VIDEO 3 FOTOGRAFIJE U NJEMU: Ovako NEŠTO nije mogao NI DA ZAMISLI
Mobilni telefon, Foto: Profimedia

NEVERICA

SIN UZEO MAJČIN TELEFON DA SE IGRA, A ONDA JE MUŽ VIDEO 3 FOTOGRAFIJE U NJEMU: Ovako NEŠTO nije mogao NI DA ZAMISLI

Naglasila je da je muž to veče crtao sa sinom a onda je on poželeo da se poigra na njenom telefonu

Objavljeno:

Znate za izreku - istina kad tad ispliva na površinu? To je bio i slučaj Australijanke Bet Bledso (37).

Ova žena iz Perta otkrila je na Redditu da je bila glupa i naivna verujući da će jedan vikend sa kolegom s posla uspeti da sakrije od muža i da se za njega nikada neće saznati.

– Nemojte me pitati da li se razvodim, pošto je svaki dan sada između mene i supruga koga ću ovde nazvati Leri, pravo pitanje opstanka. Teško nam je, ali pokušavamo da pronađemo najbolji način da nastavimo ili okončamo sve ovo. Ipak imamo šestogodišnjeg sina – napisala je Bet i dodala kako je muž otkrio da ga je prevarila.

– Rekla sam koleginici da me pokriva. Ništa slično nikada joj nisam tražila, ali zaljubila sam se u kolegu i on u mene i više nismo mogli da izdržimo da imamo odnos zasnovan samo na flertu i komplimentima. Otišli smo u drugi grad u vikend avanturu, a suprugu sam rekla da sam s koleginicom i ako slučajno mene ne može da dobije na telefon, neka pozove na njen. Ništa nije posumnjao, ali posle mesec dana sin me je otkrio. Naravno da on nije ništa kriv, već meni nije palo na pamet da izbrišem tri slike iz telefona koliko sam bila smetena – napisala je Bet.

Naglasila je da je muž to veče crtao sa sinom a onda je on poželeo da se poigra na njenom telefonu.

– Muž je sedeo pored sina i gledao šta on radi. Dete je u jednom trenutku pritisnulo folder sa slikama kako bi video neku gde smo svi zajedno, što smo je prethodni dan napravili. Dok je sin listao slike, Leri je video dve sa spornog vikenda. Na jednoj sam bila zagrljena s kolegom, više nego prisno – istakla je Bet.

telefon
foto: Profimedia

Muž je uzeo telefon i otišao do nje i pitao je ko je taj čovek i što su zagrljeni.

– Nikad nisam umela da lažem. Crvenela sam, krpa mi je ispala iz ruku. Na kraju sam, vođena logikom da je napad najbolja odbrana rekla da ako mi ne veruje pozove koleginicu. I pozvao ju je! Propitivao ju je nekoliko minuta o svemu i onda je spustio slušalicu i rekao mi je da više neće da me vidi. Od tada se mučimo, ‘ni tamo smo, ni ovamo’ sa brakom – dodala je Bet.

Mnogi su je u komentarima iskritikovali što je dozvolila da muž sazna sve na ovaj način naglašavajući joj da i ako se pomire, on joj nikad više neće verovati kao pre.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media