ISKOPAO LEŠ SVOJE MAJKE I 13 GODINA GA DRŽAO U KUĆI: Biće vam LOŠE kad vidite šta je URADIO SA TELOM
Leš majke, Foto: Profimedia

horor

ISKOPAO LEŠ SVOJE MAJKE I 13 GODINA GA DRŽAO U KUĆI: Biće vam LOŠE kad vidite šta je URADIO SA TELOM

Neverovatan slučaj je otkriven kada je zet odlučio da poseti njegov dom posle dužeg vremena

Objavljeno:

Marijanu L. (76) iz Poljske preti zatvor nakon što je otkriveno da je iskopao leš svoje majke, postavio ga na kauč ispred televizora i tako ga držao 13 godina.

Neverovatan slučaj je otkriven kada je Marijanov zet odlučio da poseti njegov dom posle dužeg vremena, u mestu Radlin na jugozapadu Poljske.

Kako su preneli lokalni mediji, našao ga je kako besciljno luta po polju, kao da je poludeo, pa je njegov zet pozvao Hitnu pomoć. Medicinari su stigli na imanje i pronašli mumificirani leš na kauču, na gomili novina iz 2009. godine, prenosi Dejli mejl.

Kuća
Kućafoto: Profimedia

Džoana Smorčevska iz tužilaštva rekla je da DNK pokazuje da mumificirani leš pripada njegovoj majci, koja je umrla u januaru 2010.

– Utvrdili smo da je grob Jadvige L., koja je sahranjena 16. januara 2010. godine, prazan. Čini se da je čovek neposredno posle sahrane iskopao telo svoje majke, mumificirao ga i da je leš bio u kući. od 2010. – dodala je Smorčevska.

Veruje se da ju je Marijan, koji živi samo 300 metara od groblja, prevezao na biciklu.

– Sve ukazuje na to da je čovek koristio neke hemikalije da mumificira telo. Osećao se miris naftalina – rekao je šef lokalnog tužilaštva Marčin Felstinjski.

Telo je navodno bilo u gotovo savršenom stanju. Otkriveno je još u februaru, ali je vest o slučaju došla u javnost tek nakon što je muškarac optužen da je oskrnavio telo. Komšije su pričale da je Marijan bio usamljenik i da mu ne znaju ni ime.

– Uvek je izlazio iz kuće noću. Seo bi na bicikl i krenuo u nepoznato – rekao je jedan komšija.

Bonus video:

01:58

PAS DONEO LJUDSKU LOBANJU I DEO KIČME U DVORIŠTE KUĆE! Meštanin Vrtišta ostao u šoku: Pronađen već TREĆI LEŠ za samo mesec dana

(Espreso/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.