ZATEKLA BIVŠEG NA GOMILI SA DEVOJKOM, PA IZGUBILA RAZUM: A ono što je USLEDILO ledi KRV u ŽILAMA
Policijska traka, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

horor

ZATEKLA BIVŠEG NA GOMILI SA DEVOJKOM, PA IZGUBILA RAZUM: A ono što je USLEDILO ledi KRV u ŽILAMA

Prema prvim svedočenjima, ljubomora je bila jedan od razloga koji su doveli do razvoda, a iz istog razloga dogodilo se i ubistvo

Objavljeno:

Argentinka Analija Belen Kastiljo (28) iz gradića Laferer, usmrtila je svog bivšeg partnera Horhea Gustava Kabreru, nakon što ga je zatekla sa novom devojkom.

Ona je, naime, otišla do kuće u kojoj živi njen bivši muž kako bi pokupila neke stvari, a kad ga je zatekla u krevetu sa drugom ženom, potegla je nož i izbola ga.

Prema prvim svedočenjima, ljubomora je bila jedan od razloga koji su doveli do razvoda, a iz istog razloga dogodilo se i ubistvo.

Mesto zločina / Ilustracija
Mesto zločina / Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/FOX5 Las Vegas

Analija ga je ubola u stomak, a potom pobegla iz kuće, a dok je došla policija i hitna pomoć, čovek je nasmrt iskrvario.

Sadašnju partnerku svog bivšeg muža, koja je i pozvala pomoć, Analija nije povredila.

Horhe je odvezen u bolnicu sa znacima života, ali je ubrzo preminuo, prenosi Tiempo de San Juan.

Na mestu ubistva pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo, a koji je oduzet na analizu.

Sa Kabrerinim bivšim partnerom kao glavnim osumnjičenim za ubistvo, počela je i potraga za njenim prebivalištem, a posećivala je razna mesta dok konalno nije uhapšena u naselju Altos de Laferer.

Kako navode sudski zapisi, supružnici su se rastali pre nekoliko meseci zbog ljubomore, ali nije bilo prijavljenih tragova nasilja.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

Njih dvoje takođe nisu imali decu.

– Postojao je kontekst svađa i maltretiranja između njih, ali nikada nije podneta žalba, niti bilo kakva prijava nasilja – rekao je istražitelj, koji je dodao da je bilo mnogo rasprava i sukoba kao rezultat ljubomore žene prema Kabreri.

Telo žrtve prebačeno je u sudsku mrtvačnicu La Matanza, gde je obavljena obdukcija kojom je utvrđeno da je muškarac zadobio jednu ubodnu ranu u predelu stomaka koja je izazvala njegovu smrt.

(Espreso / Objektiv / Tiempo de San Juan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.