VASPITAČICA BACILA DETE NA POD I TUKLA GA SVE DOK MU NIJE SLOMILA NOGU: Kamere zabeležile STRAVIČAN TRENUTAK! VIDEO
Deo sa snimka iz vrtića, Foto: Printscreen/Daily Mail

STRAVA I UŽAS

VASPITAČICA BACILA DETE NA POD I TUKLA GA SVE DOK MU NIJE SLOMILA NOGU: Kamere zabeležile STRAVIČAN TRENUTAK! VIDEO

Roditelji su izjavili i da je ovaj strašan događaj uticao i na mentalno zdravlje deteta, te da je dečak imao problema sa govorom nakon incidenta

Objavljeno:

Incident koji se dogodio u maju 2021. godine u vrtiću " Creme de la Creme", doveo je do toga da nadležne vlasti osude Aliciju Miler (32) za nasilje nad decom.

Snimci sa nadzornih kamera uhvatili su momenat kada je vaspitačica uzela, još uvek neidentifikovano dete, bacila ga na pod i tukla sve dok mu nije slomila nogu.

Milerova je zbog priznanja krivice bila pošteđena zatvorske kazne, ali je zato dobila 50 sati društveno korisnog rada, kao i obavezu da posećuje časove za suzbijanje besa.

Advokat porodice povređenog dečaka izjavio je da vrtić nije od samog početka, na pravilan način, istražio kako se situacija zaista odvijala. Dodao je da je vrtić odlagao da detetu pruži hitnu medicinsku pomoć koja mu je bila potrebna, kao i to da niko od njih nije zvao hitnu pomoć, nego dečakovog oca.

Roditelji su izjavili i da je ovaj strašan događaj uticao i na mentalno zdravlje deteta, te da je dečak imao problema sa govorom nakon incidenta.

Vrtić se takođe oglasio i rekao da je optužena istog trenutka dobila otkaz i da je njihov prioritet, već dugih 40 godina, uvek bila sigurnost dece.

Bonus video:

01:46

ŠOK JE OGROMAN, DODIRIVALA IH JE OSOBA ISTOG POLA: Zlostavljanje dečaka tema o kojoj se i dalje malo priča (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.