POZNATI MUŠKI ŽIGOLO OTKRIO ŠTA MU ŽENE SVAKI DAN TRAŽE: Ono što žele od njega je VAN svake PAMETI, sve je OTKRIO
Odnos / Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST ŽIGOLA

POZNATI MUŠKI ŽIGOLO OTKRIO ŠTA MU ŽENE SVAKI DAN TRAŽE: Ono što žele od njega je VAN svake PAMETI, sve je OTKRIO

Malo ko zna da je reč francuskog porekla "žigolo" prvobitno bila namenjena za naziv koji se odnosio na plaćenog plesnog partnera damama bez partnera

Objavljeno:

Asutralijanac Semjuel Hanter se bavi nesvakidašnjim poslom.

On je žigolo, a u nastavku otkriva istinu o svom poslu.

Žigolo ili kako ga mnogi oslovljavaju "plaćeni ljubavnik" detaljno otkriva kako izgleda njegov posao. Australijanac Semjuel Hanter živi od ljubavnih veza sa često starijim, ali imućnim gospođama.

Malo ko zna da je reč francuskog porekla "žigolo" prvobitno bila namenjena za naziv koji se odnosio na plaćenog plesnog partnera damama bez partnera. Danas, ona označava muškarce koji spavaju sa ženama za pare. Postoji detaljan cenovnik, a upravo svoj otkrio je čuveni četrdesetogodišnjak.

Kako kaže, spava sa sedam do deset žena mesečno, odlazi i u druge zemlje na luksuzne odmore sa njima, boravi u hotelima sa pet zvezdica, a zarađuju basnoslovnu sumu - 10.000 dolara mesečno! Njegove klijentkinje imaju od 23 do 70 godina, iako je najveći broj žena u 30-ima.

- Većina mojih klijentkinja se ponavlja, ali u svakom trenutku imam oko desetak njih koje su redovne. Jedini klijenti koji se ne ponavljaju jesu parovi koji samo žele da probaju nešto novo i to uglavnom bude jednokratno - rekao je on za medije.

Žigolo / Ilustracija
Žigolo / Ilustracijafoto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Većina žena stupa u kontakt sa Hanterom preko njegove stranice, ali on ne može da se osloni na internet, jer je seksualnim radnicima zabranjeno da se oglašavaju i reklamiraju.

Zato Hanteru mnogo znače društvene mreže na kojima se trudi da privuče što više klijentkinja. One uglavnom rezervišu jedno noćenje ili nekoliko dana koje žele da provedu sa njim.

Skoro četvrtina klijentkinja su udate žene koje žele "brze posete", ali on tvrdi da nikada nije imao problem ni sa jednom od njih. Seks nije jedina stvar zbog koje se traži.

Kaže da ljudi nisu svesni da žene najviše žele druženje i pažnju, da ih neko sasluša, pa često obavi posao bez pružanja seksualnih usluga.

Hanter nudi nekoliko paketa na svom sajtu uključujući seks koji se plaća 600 dolara za dva sata, dok je noćenje 1.800 dolara i to mora da bude najmanje 12, a najviše 16 sati.

- Moje klijentkinje dobijaju najbolju verziju sebe. Ne shvataju muškarce koji sede, piju kafu i samo gledaju u telefon celo jutro. I ja dobijam njihovu najbolju verziju koju njihovi partneri ne vide u vezama", rekao je Hanter. Žigolo je objasnio da je život seksualnog radnika "veoma drugačiji" od života žena u istoj oblasti, tvrdeći da je "najveća razlika to što žene mogu da vide više klijenata dnevno - dok se on ograničava na jednu ženu dnevno.

- Žene imaju tendenciju da budu rezervisane na kraće vreme, dok je većina mojih rezervacija na nekoliko sati ili celu noć - istakao je Hanter koji se često šali sa svojom majkom na račun svog posla.

- U početku je bila malo uplašena, ali sada je u redu sa tim. Ona se uvek šali sa mnom o tome da se vratim na neki posao, ali svesna je da to ne planiram - istakao je.

Više detalja o elitnoj prostituciji možete saznati iz sledećeg video snimka:

03:54

JASMINA ANA IZNOSI DETALJE O POSRNULOJ PEVAČICI: Postala elitna prostitutka kad joj je karijera propala, ODSELILA SE U AMERIKU

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.