KUPILA JE ODELO KOJE KOŠTA 9.500 DINARA: Kada vidite KAKO JOJ STOJI neće vam BITI DOBRO, HIT (VIDEO)
Talija Veb, Foto: Printscreen/TikTok/taliawebb8

ovome se nije nadala...

KUPILA JE ODELO KOJE KOŠTA 9.500 DINARA: Kada vidite KAKO JOJ STOJI neće vam BITI DOBRO, HIT (VIDEO)

S obzirom da je naručivanje preko interneta danas veoma popularno, neke influenserke sa zadovoljstvom dele svoje iskustvo sa onlajn šopingom, bilo ono dobro ili loše

Objavljeno: 17:28h

Jedna devojka je opisala šta joj se desilo kada je kupila odelo preko Interneta.

Nije verovala da to može da joj se desi.

Popularna modna influenserka Talija Veb nedavno je rešila da se počasti onlajn šopingom pa je tom prilikom narušila elegantno zeleno odelo, koje je platila malo manje od 9.500 dinara.

Malo je reći da je očekivala da će za taj novac dobiti kvalitetne kripice koje će moći da nosi nekoliko puta, ali njena očekivanja i realnost se nisu podudarila.

Kada je odelo stiglo na kućni adresu, Talija je shvatila je odmah navukla odeću na sebe i upalila kameru. Potom je snimila video za TikTok koji je nasmejao mnoge.

@taliawebb8 ?????? surely not… do think an iron would help! Follow my insta _taliawebb ? #foryoupage #trending #fyp ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

Naime, u videu se vidi kakvo je odelo naručila, pa par sekuni kasnije se vidi ona kako stoji u spavaćoj sobi, u istom tom "zelenom odelu", koje je na njoj "visilo".

@taliawebb8 Try on haul to new Molly Mae collection!! Link in my bio ? @prettylittlething @mollymaehague #foryoupage #trending #fyp ♬ original sound - Talia Webb

Mnogi su joj potom u komentarima napomenuli da samo treba da opegla odelo i biće kao sa slike, a pošto ih je poslušala shvatila je da je ipak napravila grešku i ismejala ovaj bred bez potrebe.

04:17

OVAKO VAS VARAJU U INTERNET PRODAJI Naručite masku za telefon, a platite nekome iz Katara mobilni od 900 evra

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.