NEMICI SU GODINAMA NESTAJALE GAĆICE IZ FIOKE: Ugradila je KAMERU u PODRUM i ostala bez REČI kada je videla SNIMAK
Gaće, Foto: Profimedia

au

NEMICI SU GODINAMA NESTAJALE GAĆICE IZ FIOKE: Ugradila je KAMERU u PODRUM i ostala bez REČI kada je videla SNIMAK

U februaru 2017. mlada je majka odjednom primetila da joj nedostaje donji veš

Objavljeno:

Veoma neobičan slučaj krađe otkriven je u nemačkom gradiću Kirchber. Ceo slučaj otkriven je zahvaljujući postavljanju tajne kamere.

Naime, Cinthiji koja sa suprugom i sinčićem živi godinama u tom idiličnom gradiću u blizini Zwickaua stalno je nestajao donji veš, a onda je otkrila da je za sve kriv njen komšija.

Sud u Zwickau (Saska) osudio je 32-godišnjeg Erica W. na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od godinu i po i novčanu kaznu u iznosu od 2.100 eura. Osim Cinthiji, godinama je krao donji veš i drugim ženama te neovlašćeno ulazio u perionicu veša koja se nalazi u podrumu zgrade u kojoj živi i on i komšinice kojima je krao donje rublje, piše Fenix magazin.

Gaće
Gaćefoto: Profimedia

U februaru 2017. mlada je majka odjednom primetila da joj nedostaje donji veš. Kako se to ponavljalo, posumnjala je kako joj ga neko krade. Vrata podruma gde se nalazi perionica veša su uvek zaključana pa se mlada majka s vremenom počela bojati i nije se više osećala sigurnom jer je počela sumnjati kako perverznjak koji krade odeću živi u blizini. Postavila je nadzornu kameru i otkrila svog suseda Erica W. koji je čak uklanjao cilindre za zaključavanje kako bi se uvek mogao vratiti u perionicu veša.

Ericov advokat Reinhard Röthig, je rekao kako je to “verovatno bila strast prema skupljanju”. Do danas ne može objasniti zašto je ukrao stvari. Zato je sada na odgovarajućoj terapiji kako bi rešio taj problem.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.