POSLALI TELO ŽENE U CRNOJ VREĆI U MRTVAČNICU: Radnici nisu mogli da dođu sebi kada su videli 1 STVAR, STRAVIČNO
ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

POSLALI TELO ŽENE U CRNOJ VREĆI U MRTVAČNICU: Radnici nisu mogli da dođu sebi kada su videli 1 STVAR, STRAVIČNO

Nakon što je u Centru utvrđeno da je žena preminula, njeno telo je poslato u pogrebno preduzeće

Objavljeno:

Zaposleni u Centru za specijalnu negu Glen Ouks u Americi poslali su pogrebnom preduzeću telo žene (66) u crnoj vreći. Međutim, u pogrebnom preduzeću utvrđeno je da je žena zapravo živa.

Nakon ovakvog propusta zaposleni u Centru su kažnjeni i moraju da plate 10.000 dolara. Žena, koju su poslali u crnoj vreći, proglašena je mrtvom 3. januara u Centru za specijalnu negu koji se brine o osobama sa Alchajmerovom bolešću. Pacijentkinja je patila od rane demencije, anksioznosti i depresije.

Španija, Sanduk, Kovčeg, Mrtvačnica, Smrt, Koronavirus
foto: EPA / Quique Garcia / POOL

Nakon što je u Centru utvrđeno da je žena preminula, njeno telo je poslato u pogrebno preduzeće. Radnici tog preduzeća ipak su utvrdili da žena diše i pozvali su Hitnu pomoć. Odvezena je u bolnicu Merci Vest Lakes. Ona je disala, ali nije odgovarala na pozive.

Iz bolnice je vraćena u Centar gde je preminula dva dana kasnije. Liza Istman, izvršna direktorka Centra za specijalnu negu Glen Ouksa za Alchajmer, rekla je u saopštenju da Centar brine o svojim štićenicima i da ostaje posvećen pružanju nege, prenosi Skaj njuz. Iz Uprave policije saopšteno je da ne planiraju podnošenje krivične prijave za ovaj slučaj.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.