VOZAČ IZGUBIO KONTROLU, AUTOBUS SE SURVAO U JEZERO: Prestravljeni putnici jedva izvukli ŽIVU GLAVU (VIDEO)
Poplavljen autobus, Foto: Printscreen/Youtube/Shocking Moment in the World

NESREĆA

VOZAČ IZGUBIO KONTROLU, AUTOBUS SE SURVAO U JEZERO: Prestravljeni putnici jedva izvukli ŽIVU GLAVU (VIDEO)

Naime, vozač autobusa je pokušao da se ukrca na trajekt u trajektnoj luci Atabej u okrugu Batalgazi u istočnoj Turskoj

Objavljeno:

Nadzorna kamera autobusa snimila je dramatičan trenutak u kojem je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je tada sa sve putnicima upalo u jezero.

Naime, vozač autobusa je pokušao da se ukrca na trajekt u trajektnoj luci Atabej u okrugu Batalgazi u istočnoj Turskoj. Međutim, izgubio je kontrolu nad vozilom, koje se survalo u jezero, piše Dnevnik.hr.

Na sreću građani koji su bili svedoci udesa odmah pritekli u pomoć i počeli da razbijaju stakla na autobusu kako bi putnike izvukli i odveli na bezbedno.

Kamera za video nadzor sa prednje strane autobusa pokazuje kako vozač počinje da gubi kontrolu nekoliko trenutaka pre užasnog incidenta. Samo nekoliko sekundi kasnije, autobus je pao u jezero i ogromna količina vode, poput ogromnog talasa, počela je da ulazi u autobus.

Meštani su odmah pohrlili da spasu putnike i uspeli da razbiju stakla na autobusu i spasu neke od prestravljenih putnika.

Lokalna vatrogasna jedinica Malatia je izašla na lice mesta i pomogla ostalim putnicima.

Nakon hitne intervencije, na mesto udesa stigla je specijalistička ekipa za podvodno spasavanje koja je proverila da u autobusu više nema zaglavljenih ljudi.

Nakon nesreće, tri osobe su povređene i prebačene u lokalnu bolnicu. Na sreću, niko u autobusu nije zadobio povrede opasne po život. U međuvremenu su počeli radovi na uklanjanju autobusa iz jezera, a istraga o uzroku incidenta je u toku.

(Espreso/Nova/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.