KOBNA TUČA OKO ZAMRZNUTE RIBE U SUPERMARKETU: Radnica IZBODENA i PRETUČENA, nije joj bilo SPASA!
Zamrznuta riba, Foto: Creative Touch Imaging Ltd / Zuma Press / Profimedia Slično

užas

KOBNA TUČA OKO ZAMRZNUTE RIBE U SUPERMARKETU: Radnica IZBODENA i PRETUČENA, nije joj bilo SPASA!

Lokalna policija je nedavno objavila detalje jezivog događaja, u kojem su 35-godišnji muškarac i 27-godišnja žena ubili neimenovanu treću osobu

Objavljeno:

Bizarna tuča u Rusiji oko dva kilograma zarznute ribe završila se tako što je par lopova ubio nedužnu ženu. Incident se dogodio u Nikolajevsku na Amuru u Habarovsku na Novu godinu.

Lokalna policija je nedavno objavila detalje jezivog događaja, u kojem su 35-godišnji muškarac i 27-godišnja žena ubili neimenovanu treću osobu, prenosi Dejli star pisanje lokalnih medija.

Prema nekoliko ruskih portala ubijena žena je bila „hostesa“ u supermarketu koja je pokušavala da spreči dvoje ljudi da ukradu veliku kesu smrznute ribe iz zamrzivača. Izbila je tuča u kojoj su dve osobe više puta ubole ženu i tukle je „tvrdim tupim predmetom”.

Riba
Riba foto: Tamara Trajković

Ona je prebačena u bolnicu, ali je ubrzo umrla uprkos tome što joj je brzo ukazana medicinska pomoć. Razbojnici u zatvoru čekaju da im počne suđenje.

Inače, ovu oblast na dalekom istoku Rusije, koja se graniči sa Kinom, zadnjih godina muči nestašica ribe u ogromnoj sibirskoj reci Amur. Posebno je ugrožen severni deo regije u kojem mnogi stanovnici zavise od ribolova.

(Espreso/Objektiv/Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.