MLADA POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA KAD JE VIDELA ŠTA MLADOŽENJA RADI SA PARAMA: To je bila KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU
Mlada u suzama, Foto: Printscreen/TikTok/megan_livingstonn

OSTALA U NEVERICI

MLADA POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA KAD JE VIDELA ŠTA MLADOŽENJA RADI SA PARAMA: To je bila KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU

Odbijanje mlade da se uda za momka dovelo je do svađe između dve porodice

Objavljeno:

Svaka osoba ima određeni nivo očekivanja od svog budućeg supružnika. Dok su neki spremni da se prilagode, drugi se po svaku cenu drže svojih kriterijuma.

Jedan mlada iz Indije pripada upravo ovoj drugoj kategoriji i jednostavno nije mogla da podnese čoveka koji ne zna matematiku, pa makar morala da ga ostavi pred oltarom.

Rita Sing (21) iz Farukabada otkazala je svoje venčanje nakon što mladoženja nije uspeo da prebroji nekoliko novčanica od 10 indijskih rupija. Njegov smotani pokušaj se odigrao pred sveštenikom koji je obavestio porodicu devojke o tome, piše portal Times Now News.

Ubrzo nakon što je čula za mladoženjino neobično ponašanje, porodica je odlučila da ga testira. Dali su mu 30 novčanica od 10 Rs i zamolili ga da ih prebroji, ali on nije uspeo da izvrši zadatak. To je za mladu bila kap koja je prelila čašu. Ona je napustila svadbu i odlučila da otkaže brak.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

U međuvremenu, mladin brat je izjavio da njegova porodica nije znala da je mladoženja “mentalno slab”.

– Brakovi se obično sklapaju u poverenju, a posrednik je bio bliski rođak, pa smo mu verovali i nismo upoznali mladoženju. Kada nas je sveštenik obavestio o njegovom čudnom ponašanju, odlučili smo da uradimo test i dali smo mu 30 novčanica od 10 rupija da izbroji što on nije mogao. Pošto je saznala za njegovo stanje, Rita je odbila da se uda za njega – rekao je Mohit Sing za tamošnje medije.

Međutim, odbijanje mlade da se uda za momka dovelo je do svađe između dve porodice. Iako su policajci pokušali da posreduju, mlada je bila nepokolebljiva.

(Espreso/Objektiv.rs/Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media