LEKAR URADIO ULTRAZVUK TRUDNICI, OTAC SE UMALO ONESVESTIO: Ovo se dešava u DESET od 70 miliona slučajeva! (VIDEO)
Identične četvorke, Foto: Printscreen/Youtube

kakva priča!

LEKAR URADIO ULTRAZVUK TRUDNICI, OTAC SE UMALO ONESVESTIO: Ovo se dešava u DESET od 70 miliona slučajeva! (VIDEO)

Kad su otkrili da je trudna, Betani i Tim su otišli na ultrazvuk, a ono što im se dogodilo tamo pamtiće čitavog života

Objavljeno:

Kanadski mladi bračni par zabavljao se 2 godine pre venčanja. Tada nisu ni sanjali kako će im se život promeniti iz korena za manje od godinu dana.

Kupili su kuću, udomili ljubimce, a onda je na red došlo i planiranje porodice.

Iako je Betani bila spremna za dete, Tim je hteo da sačeka još malo, govoreći da nije lako planirati trudnoću.

– Moj suprug je hteo da sačeka godinu dana, ja sam bila spremna za to odmah. Kada smo saznali da sam trudna, oboje smo bili jako uzbuđeni, samo što smo mislili da će beba biti jedna – rekla je Betani.

Kad su otkrili da je trudna, Betani i Tim su otišli na ultrazvuk, a ono što im se dogodilo tamo pamtiće čitavog života. Nakon što je lekar uradio ultrazvuk bio je srećan da im kaže da ne čekaju samo jednu bebu, već četiri i da su to identične četvorke. To je zaista neverovatno, jer se četiri identične bebe rađaju u 13 od 70 miliona trudnoća.

A povrh svega toga ni Tim ni Betani nikad nisu imali takve slučajeve višestrukih beba u porodici.

- Nisam mogla da verujem, bila sam u šoku. Iskreno, mislila sam da se lekar šali. Dobro je što je moj suprug sedeo jer se skoro onesvestio – kaže Betani.

Nakon devet meseci, Betani se porodila, na svet je donela četiri zdrave devojčice: Ebigejl, Mekkajlu, Grejs i Emili. Ipak, najteži dani tek dolaze, jer gajiti decu u današnje vreme nije lak posao, pogotovo ako ih je četvoro. Ipak, ovaj par ima dobre komšije, koji su napravili fond da im pomognu u slučaju da im nešto zatreba.

– To je zaista neverovatno, jer ovih dana svi paze samo na sebe – rekao je par. Iako nikad nisu planirali da imaju četvotro dece, sada su vrlo srećni. Mislim da se moj suprug navikao da imamo četiri bebe, ali da nikada neće moći da se navikne da su one identične – rekla je Betani.

(Espreso/homesluxury.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.