SVEKRVA DOŠLA DA JOJ POMOGNE, A ONDA JOJ POKAZALA 1 STVAR: Ostala je ZAKUCANA u MESTU
Svekrva i snaja / Ulustracija, Foto: Profimedia

horor

SVEKRVA DOŠLA DA JOJ POMOGNE, A ONDA JOJ POKAZALA 1 STVAR: Ostala je ZAKUCANA u MESTU

"Odmah sam je napala pitajući zašto je dođavola stavila tu sliku na zid i kako misli da je prikladna i rekla joj da je ukloni"

Objavljeno:

Nakon što su se ona i njen muž uselili u svoj novi dom, zamolili su njegovu majku da pomogne oko sređivanja i pospremanja, ali kada se jednog dana vratila kući sa posla, žena je videla da joj svekrva okačila fotografiju koja je prilično uznemirila...

Svoje iskustvo je opisala na Redditu gde je pitala druge korisnike da li smatraju da su postupci njene svekrve neprikladni.

- Suprug i ja smo upravo kupili našu prvu zajedničku kuću i uzbuđeni smo što ćemo je zajedno urediti, ali on mnogo putuje zbog posla, a već je stigao i novi nameštaj - napisala je žena kojoj je, kaže, majka ponudila pomoć. -svekrva, i ona je pristala, ali kada se jednog dana vratila kući sa posla, šokirala se kada je videla da je jedan od zidova bio pun uramljenih slika koje je njena svekrva okačila.

Svekrva i snaja
Svekrva i snajafoto: Profimedia

- Ovo nije glavni problem jer su ove slike iz njegovog detinjstva, mature, rođendana i slično, ali tada sam videla najveću uramljenu sliku od svih, koja prikazuje mog muža i njegovu bivšu na dan venčanja... - rekla je ona. . Svekrva, dodala je, obožava bivšu suprugu i stalno je pominje, a uključuje je i u porodične događaje i praznike.

- Odmah sam je napala pitajući zašto je dođavola stavila tu sliku na zid i kako misli da je prikladna i rekla joj da je ukloni, a ona je odgovorila da je to deo njegovog života koji ne mogu da izbrišem, pa je nastavila kako se mučila da popravi taj zid ... - napisala je.

Na kraju je, kaže, svađa kulminirala izbacivanjem iz kuće, ali je onda počela da joj šalje poruke da je ljubomorna, ogorčena i slično. Odmah je, kaže, pozvala sina i poslala mu poruku u kojoj joj je rekla da „više ne dolazi u njihov dom”, a on je tada ženi rekao da „njegova majka najbolje zna i da je u pravu što se ljuti”. ali ona nije trebalo da zabrani dolazak“.

- Pokušao je da me nagovori da je pozovem i ukinem zabranu, ali sam odbila. Tada je rekao da je nepravedno da takvu odluku donesem bez njega u našoj kući, a ne u mojoj – rekla je ona, ali se većina korisnika Redita složila sa njom da su postupci bili potpuno neprimereni. - I ja bih je izbacila! - napisala je jedna žena, a prenosi Ekspres.

(Espreso / NajŽena / Ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.