MONSTRUM UBIO SVOG SINA (5), PA URADIO NEŠTO GNUSNO: Majci dečaka poslao UMOBOLNU PORUKU, košmar nad KOŠMARIMA!
Ubica, Foto: Printscreen/Twitter/@oronoticias_tv

HOROR!

MONSTRUM UBIO SVOG SINA (5), PA URADIO NEŠTO GNUSNO: Majci dečaka poslao UMOBOLNU PORUKU, košmar nad KOŠMARIMA!

Nakon jezive poruke, slomljena majka je brzo pozvala policiju koja je pokrenula poteru za ocem

Objavljeno:

Policija je uhapsila čoveka optuženog da je ugušio svog petogodišnjeg sina i poslao slike njegovog leša bivšoj ženi – sve zato što je pronašla novu ljubav.

Gabrijel Enrike Gonzales Kubiljos ostavio je telo svog sina Gabrijela Estebana u hotelskoj sobi u centralnoj Kolumbiji nakon stravičnog ubistva, kako bi ga osoblje otkrilo, prenosi Miror.

Ovaj 50-godišnjak je uhapšen na saobraćajnom kontrolnom punktu gde su lokalni mediji javili da je pokušao da podmiti policiju da ga pusti. Policija je saopštila da veruje da je on počinio užas jer je njegova žena našla novog partnera. Kubiljos je navodno oteo sina u nedelju 2. oktobra, pre nego što je optužen da ga je ubio na užasan način u ranim jutarnjim satima.

Zatim je navodno poslao svojoj bivšoj, fotografiju tela malog Gabrijela i priznao ubistvo. Poruka na WhatsApp-u je navodno glasila: “Nije patio. Sada možete da uživate sami sa Edilsonom i Veslijem bez Gabrijela, a i bez mene. Čestitam.”

Identitet ostalih ljudi pomenutih u njegovoj poruci trenutno je nejasan. Nakon jezive poruke, slomljena majka je brzo pozvala policiju koja je pokrenula poteru za ocem.

U još jednom navodnom zastrašujućem potezu, Kubiljos je optužen da je ostavio USB svojoj bivšoj ženi sa detaljima o njegovom bolesnom planu. Dečak je pronađen mrtav u hotelu El Rej u Melgaru, prenose lokalni mediji. Navodno je preminuo od gušenja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.