ZBOG OVIH FOTKI JE IZBACILI IZ TERETANE? Tviter GORI zbog nepravde, NIJE IM PREĆUTALA (FOTO)
Foto: Printscreen

BESNA

ZBOG OVIH FOTKI JE IZBACILI IZ TERETANE? Tviter GORI zbog nepravde, NIJE IM PREĆUTALA (FOTO)

Naime, iz teretane je izbačena nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje seksi fotografije, koje su opisane kao „neukusne”

Objavljeno:

Širls Larson je bila član teretane šest godina, ali nakon što je uhvaćena kako se slika za Instagram tokom treninga, izbačena, što je brzo podelila na svom Tviteru i tako izazvala ogromnu buru.

Naime, iz teretane je izbačena nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje seksi fotografije, koje su opisane kao „neukusne”. Na fotografiji nosi sportski grudnjak i šorts, kao i na većini fotografija koje je snimila u teretani dok je vežbala.

Seksi fotke, Teretana
foto: Printscreen

Nakon toga ona je objavila seriju fotografija na Instagramu u istoj seksi odeći za vežbanje i pohvalila se:

- Evo me u svojoj novoj teretani, okrećem novi list - napisala je ona.

U objavi na Instagramu, Širls je nastavila da raspravlja o incidentu, objašnjavajući da je reakcija osoblja bila i više nego neukusna, prenosi "Daily Star".

Seksi fotke, Teretana
foto: Printscreen

- Slobodna sam, druželjubiva, imam dobar odnos prema sebi i svesna sam da sam takva kakva jesam bez obzira na to kako se oblačim - napisala je ona.

Rekla je i da poštuje ljude 'bez obzira na to kako se oblače, ponašaju ili da li se pridržavaju nekih društvenih standarda'. Mnogi su podržali ljutu objavu fitnes modela, prozivajući teretanu zbog njihovog "toksičnog" ponašanja.

Seksi fotke, Teretana
foto: Printscreen

- To me izuzetno ljuti. Mali konzervativni grad dokazuje koliko može da bude toksičan!! – napisao je jedan pratilac na Tviteru i dodao: „Veoma mi je žao što ste bili diskriminisani samo zato što ste seksi. - Trebalo bi da vam plate da promovišete njihovu teretanu. Vaš napredak je impresivan - napisao je drugi komentator. - Ne razumem šta oni imaju protiv besplatnog oglašavanja? - napisao je treći.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.