DIRLJIV SNIMAK BRAĆE KOJI SU SE SRELI POSLE 77 GODINA! "ZNAO SAM DA SI TO TI čim sam te video!"
Braća, Foto: Printscreen

EMOTIVNO

DIRLJIV SNIMAK BRAĆE KOJI SU SE SRELI POSLE 77 GODINA! "ZNAO SAM DA SI TO TI čim sam te video!"

"Upoznati Džefa bilo je predivno iskustvo, stvarno neverovatno"

Objavljeno:

Na aerodromu u Sidneju nedavno se desila potresna i dirljiva scena. Video dvojice staraca dok se grle i plaču obišao je svet, a brzo je otkrivena i priča koja stoji iza svega. Braća Džef i Ted Nobs sreli su se posle 77 godina, pošto je Džefa u detinjstvu usvojila jedna porodica.

Džef je rođen u Ujedinjenom Kraljevstvu kao najmlađi od četvoro braće, a kada je imao nepune dve godine, njihova majka je umrla od raka. Kako otac nije mogao sam da brine o svoj četvorici sinova, Džefa je dao na usvajanje, a ostalu trojicu zadržao.

Njega je 1951. godine usvojio par koji se odselio u Australiju kada je Džef imao sedam godina. Gotovo osam decenija kasnije, sada već kao prosedi starac našao se na aerodromu u Sidneju, da dočeka – svog brata Teda.

Čim su se ugledali, čvrsto su se zagrlili, a dirljivi trenutak njihovog susreta zabeležen je kamerom. Snimak je otada obišao ceo svet, a emotivni Džef u njemu svom bratu kaže: "Čim sam se video, pomislio sam da si to ti". "Upoznati Džefa bilo je predivno iskustvo, stvarno neverovatno", komentarisao je Ted.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.