MLATI OZBILJNE PARE, BAKA PRASE JE ZA NJEGA BEBA: Zaradio 30 miliona dolara u 2020-oj, a to je MANJI deo kolača!
Mali jutjuber, Foto: Printscreen/Youtube/Ryan's World

od malih nogu

MLATI OZBILJNE PARE, BAKA PRASE JE ZA NJEGA BEBA: Zaradio 30 miliona dolara u 2020-oj, a to je MANJI deo kolača!

Rajan se bavi recenzijom igračaka na Jutjubu, a često snima zajedno sa majkom i ocem

Objavljeno:

Devetogodišnji Rajan Kadži treću godinu zaredom je najplaćeniji jutjuber, sa zaradom od neverovatnih 29,5 miliona dolara.

Rajan je tako ponovo zaradom potukao sve starije Jutjub zvezde i čvrsto se zadržao na poziciji najplaćenije zvezde ove platforme. Mali Rajan na YouTubeu ima 27,9 miliona pretplatnika, ali lova koju zarađuje na Jutjubu je samo kap u moru njegovog bogatstva.

Klinac ima sopstveni brend igračaka i odeće koji vredi 200 miliona dolara, a nedavno je potpisao i višemilionski ugovor sa TV kućom Nikelodeon koja će uskoro prikazivati njegovu seriju.

Rajan se bavi recenzijom igračaka na Jutjubu, a često snima zajedno sa majkom i ocem. Prvi video snimio je 2015. godine, kada je video svog vršnjaka na Jutjubu i požalio se mami da bi trebalo da i on bude na platformi, kao i ostala deca.

Njegova porodica (koja je svoje pravo prezime Guan promenila u njegovo Jutjub prezime Kadži) sada vodi devet Jutjub kanala. Rajanov najpopularniji video, "Huge Eggs Surprise Toys Challenge" ima više od dve milijarde pregleda, što ga čini jednim od 60 najgledanijih videozapisa ikada na Jutjubu.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.