LAGALA DA IMA KORONU DA NE BI OTIŠLA NA POSAO: Napravila je jezivu grešku koja može SVAKOM DA SE DESI, popila otkaz
Foto: Printscreen

UHVAĆENA

LAGALA DA IMA KORONU DA NE BI OTIŠLA NA POSAO: Napravila je jezivu grešku koja može SVAKOM DA SE DESI, popila otkaz

Imala je druge, bolje planove

Objavljeno:

Jedna korisnica TikToka se "proslavila" pričom o tome kako se našla pred otkazom.

Ova mlada dama, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Eli Midlton, odlučila je kako joj se ne ide na posao.

Imala je druge, bolje planove. Njena prijateljica je to veče slavila svoj rođendan, sve je bilo spremno za ludi ženski izlazak, samo je trebalo da smisli izgovor.

Kako je doba korone, Eli se odlučila na tu taktiku. Javila je svom šefu kako je pozitivna na testu i da ne može da radi nekoliko dana. Ništa posebno čudno u ovo čudno doba, piše Mirror.

Ali Eli nije preterano razmislila o svom planu. Kako je javila u firmu da je u samoizolaciji, tako je verovatno trebala reći prijateljicama da je ne snimaju to veče. No to nije uradila. Mislila je ako sama ništa ne objavi da će proći lagano.

Nakon nekoliko sati i nekoliko pića. Eli je na mobilni dobila poruku od šefa. Zanimalo ga je gje se nalazi. Mrtva hladna mu je javila da je kući pod ćebetom, na što je dobila odgovor "ne laži".

- Video sam te na objavi jedne od tvojih prijateljica. Kako to da možeš na zabavu, a ne možeš na posao? - upitao ju je nadređeni, a ona, verovatno i s nekoliko promila alkohola u sebi, odlučila je da nastavi da laže:

- Zapravo kasnije sam napravila novi test i on je pokazao da sam negativna. Mama mi radi u zdravstvenoj ustanovi pa je ubrzala proces. Morala sam se samo kratko pojaviti na proslavi prijateljice, ali kako sam negativna mogu ujutro doći na posao - odgovorila mu je.

Očekivano, šef nije poverovao u njezine izmišljotine. Tražio je od nje da mu mejlom pošalje rezultate testova, ali ti testovi nikad nisu urađeni.

- Mislim da mi se sprema otkaz - završila je svoju objavu devojka, kojoj su brojni pratioci poručili da je "amaterka" u izbegavanju obaveza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.