HOROR SE ODIGRAO NA SVADBI: Mlada se zgranula kada je videla ŠTA RADE MLADOŽENJI, hitno hospitalizovan! (VIDEO)
Incident, Foto: Printscreen/Twitter/MassiVeMaC

jezivo

HOROR SE ODIGRAO NA SVADBI: Mlada se zgranula kada je videla ŠTA RADE MLADOŽENJI, hitno hospitalizovan! (VIDEO)

Sve se dogodilo prilikom tradicionalnog bacanja mladoženje u vazduh

Objavljeno:

Da ne treba u 100 odsto slučajeva slepo pratiti običaje i tradiciju govori upravo ovaj incident koji se dogodio na jednoj svadbi u Rumuniji, a koji se umalo završio kobno po mladoženju.

Naime, 31-godišnji mladoženja Liviju Filimon iz Rumunije je na svojoj svadbi doživeo nezgodu zbog koje je prvu bračnu noć proveo u bolnici.

Sve se dogodilo prilikom tradicionalnog bacanja mladoženje u vazduh, koji nalaže običaj, a u kojem su učestvovali njegovi prijatelji. Stvar je krenula po zlu, kada su ga prijatelji slučajno ispustili, te je pao na glavu.

Na snimku se vidi kako mlada veselo pleše samo nekoliko sekundi pre nesreće koju je doživeo njen suprug, te nije ni slutila šta će da se dogodi. Kako su tada javili lokalni mediji, mladoženji je u ovoj nesreći napukla kičma.

Svatovi su dodatno pogoršali situaciju tako što su Livija nestručno podigli i postavili ga na stolicu pre nego što su stigli bolničari, prenosi Daily Mail. Mladoženja nije isključio mogućnost da tuži svoje prijatelje zbog nanošenja povrede.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.