MUČIO GA JE U ŠKOLI, IŽIVLJAVAO SE I RADIO MU NAJGNUSNIJE STVARI: Dvadeset godina kasnije poslao mu je šok poruku
Foto: Printscreen/Facebook

KAKAV PREOKRET

MUČIO GA JE U ŠKOLI, IŽIVLJAVAO SE I RADIO MU NAJGNUSNIJE STVARI: Dvadeset godina kasnije poslao mu je šok poruku

Mnogi bi odreagovali psovkom ili gnevno

Objavljeno:

Maltretiranje koje mnoga deca dožive u osnovnoj i srednoj školi ostavlja tragove za ceo život. Nasilnici se retko pokaju za ono što su radili, ali i to se ponekad dešava. U ovoj poruci, izvesni Lui Admundson, siledžija, odlučio je da se javi čoveku, bivšem dečaku, kojeg je maltretirao i to posle 20 godina.

- Zdravo Čed,

Nedavno sam razgovarao sa mojom ćerkom starom 10 godina o siledžijama. Pitala me je da li sam ikad maltretirao nekog i nažalost, moram sa da odgovorim sa "da". Setio sam se koliko sam odvratan i zao bio prema tebi u srednjoj školi. Želim da ti se izvinim. Da živimo u istoj državi, izvinio bih ti se lično. Ne znam ni da li me se sećaš, ali ja pamtim. Oprosti.

Mnogi bi odreagovali psovkom ili gnevno, ali Čed je odlučio da uzvrati dobrotom.

- Lui,

Stvarno si me ganuo ovim potezom. Hvala ti i prihvatam tvoje izvinjenje. Za ovih 20 godina, ti si jedina osoba koja mi se izvinila zato što si me maltretirao kad sam bio klinac. Nadam se da možeš s ponosom da kažeš svojoj ćerki da si se izvinio, i da je sve u redu što se toga tiče. Neverovatno, zar ne, šta 20 godina i deca mogu da učine od nas? Hvala još jednom, i nadam se da ćeš se boriti protiv nasilnika kad god imaš priliku. Želim ti sve najbolje - odgovorio je Čed.

Da li ste vi imali slično iskustvo? Recite nam u komentarima.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.