AJKULA JE NAPALA NJEGOVU ŽENU A ON JE USKOČIO ODMAH U VODU: Kada je video prizor, smučio mu se život zauvek!
Foto: Printscreen/Youtube/New York Post

JEZIVA PRIČA

AJKULA JE NAPALA NJEGOVU ŽENU A ON JE USKOČIO ODMAH U VODU: Kada je video prizor, smučio mu se život zauvek!

Majka je više puta skočila sa gornje platforme čamca u vodu

Objavljeno:

Amerikanac Luk Bruns je skočio u more da spasi svoju ženu nakon što joj je ajkula otkinula komad noge na Floridi.

On je zaronio iz njihovog čamca kada je Lindzi Bruns napao predator naneo joj stravičnu povredu od vrha kuka do malo iznad kolena. 35-godišnja majka dvoje dece iz Teksasa bila je na odmoru na ostrvima Florida Kiz zajedno sa mužem i dve ćerke, stare pet i sedam godina, kada se 29. juna dogodio zastrašujući incident.

Ona je prebačena u bolnicu, gde se lekari bore da joj spasu nogu, prenosi Dejli star.

– S obzirom na sve, dobro joj ide. Tim za traumatologiju se nada potpunom oporavku. Rekonstruisali su joj sve mišiće i tkivo na nozi. Sada samo čekamo da vidimo da li će sve to uroditi plodom. Za sada izgleda dobro – rekao je Luk za lokalne medije i dodao da je Lindzi imala 11 transfuzija krvi i tri operacije.

Njegova supruga je neposredno pre napada nekoliko puta skočila sa plaforme na čamcu u more. Poslednji put je napravila mali salto, nakon čega je Luk čuo mnogo jači pljusak nego što je ona mogla da napravi i požurio je da proveri šta se dešava.

Napad ajkule
foto: Printscreem

Dočekala ga je krv u vodi i njegova žena koja je izronila iz dubine i vrisnula u pomoć. Luk je junački uskočio i pomogao joj da se popne na merdevine čamca, pa na palubu.

– Video je veliku ranu na njenoj desnoj nozi, koja se poklapa sa napadom ajkule – kazao je on.

Žena je obilno krvarila iz noge sa koje je otkinut komad mesa, ali je Luk upotrebio konopac da napravi improvizovani podvez u pokušaju da zaustavi krvarenje.„“, rekao je Luk. „.”

Majka je više puta skočila sa gornje platforme čamca u vodu.

Zatim je napravila preokret, ali nakon toga, Luk je čuo prskanje koje je bilo preveliko da bi ga ona napravila i požurio je da to proveri.

– Izgledalo je da je to prouzrokovano nečim nazubljenim, a na njenoj butini su bili tragovi zuba, što je u skladu sa napadom ajkule – napisao je Kristofer Boli, službenik Komisije za očuvanje ribe i divljih životinja Floride.

Nije utvrđeno koja vrsta ajkule je napala Lindzi

– Osećamo se veoma blagosloveno što je preživela – rekao je Luk.

(Espreso/daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media