MUŽ UBIJENE UČITELJICE U TEKSASU UMRO OD TUGE ZA NJOM: Stalo mu srce dva dana posle njenog (FOTO)
Muž i žena iz Teksasa, Foto: Twitter

POTRESNO

MUŽ UBIJENE UČITELJICE U TEKSASU UMRO OD TUGE ZA NJOM: Stalo mu srce dva dana posle njenog (FOTO)

Muž jedne od nastavnica ubijenih u utorak u masovnoj pucnjavi u Juvaldeu u Teksasu navodno je preminuo od srčanog udara samo dva dana kasnije.

Objavljeno:

U masakru u osnovnoj školi u Juvaldeu ubijeno je 19 dece, starosti 9 i 10 godina, i dve nastavnice. Jedna od njih bila je i Irma Garsija.

Njena biografija na školskom sajtu bila je kratka, a navela je da voli svog supruga, četvoro dece, kao i da voli da predaje deci.

Džo Garsija, njen suprug, preminuo je dva dana nakon masakra, od srčanog udara, saopšteno je iz crkve u koju su išli. Članovi njihove porodice kažu da je umro od slomljenog srca.

"Zaista verujem da je Džo umero od slomljenog srca. Izgubio je ljubav svog života nakon što su 25 godina bili zajedno - to je bilo previše za njega", naveo je njen rođak.

Džon Martinez, Irmin nećak, napisao je u objavi na GoFundMe da će novac koji bude prikupljen preko tog portala biti iskorišćen za dalju edukaciju njene dece i druge potrebe porodice Garsija:

"Ona je žrtvovala svoj život kako bi spasila decu u učoonici. Bila je heroj".

Irma Garsija je predavala poslednje 23 godine, a poslednje dve godine zajedno sa Evom Mirales, koja je takođe ubijena u masakru u Juvaldeu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.