POZNANICA OCA IZ ZAGREBA KOJI JE GOLIM RUKAMA ZADAVIO TROJE DECE: "Samo je jedna njegova poruka bila iskrena"!
Harald Kopic, Foto: Printscreen/facebook

STRAVA I UŽAS

POZNANICA OCA IZ ZAGREBA KOJI JE GOLIM RUKAMA ZADAVIO TROJE DECE: "Samo je jedna njegova poruka bila iskrena"!

Svi statusi i fotografije koje je objavljivao do petka naveče nisu bili iskrene prirode

Objavljeno:

Dan nakon stravičnog otkrića tri beživotna tela u zagrebačkim Mlinovima urbanu vilu u kojoj je, kako se sumnja, Harald Kopic ubio mališane, čuvala je policija.

Uz zidić ulaza za vozila, uz ograđeno dvorište neko je zapalio lampione. Budući da su vidljivi prolaznicima s ulice, pešaci se zaustavljaju, pomole i potom s tugom u očima gledaju prema drugom spratu vile gde su tragično skončala deca, piše Jutarnji.

- Policija je tu bila celu noć. Iznosili su stalno neke stvari. Valjda su sve to prikupljeni dokazi. Iskreno, mi i dalje ne možemo da verujemo da te dečice više nema i da njihove glasove i smeh sa terase više nikada nećemo čuti. Da je u tom čoveku bilo očinske ljubavi, ne bi bio u stanju da počini ovakav zločin - rekla je jedna od komšinica.

Poznanica osumnjičenog za ubistvo, pak, kaže kako je "jedina iskrena poruka koju je Kopic napisao bila njegova poslednja. Ona je sve zgrozila".

- Svi statusi i fotografije koje je objavljivao do petka naveče nisu bili iskrene prirode. Stalo mu je bilo stalo do pozitivnog imidža, pogotovo da se vidi koliko ljubavi gaji prema deci i da je dobar otac. Nameštao je decu kako bi zajedničke fotografije bile prekrasne i slao nam ih je okolo, a deca su ga istinski volela jer ih je očito vešto obmanjivao - tvrdi poznanica za Jutarnji.

Do Kopicovih u Beču novinari nisu uspeli da dođu. Prema onome što je Jutarnji saznao Harald je odrastao u XVI. bečkom okrugu Otakring. Komšije kažu da je odrastao u prosečnoj porodici i da ni s čim nisu odskakali. Do samih članova porodice novinari nisu uspeli da dođu.

Podsetimo, 11 minuta posle ponoći u subotu Kopic je na Fejsbuku objavio najavu zločina koji ukazuje na samoubistvo jer je ostao bez devojke i novca, te da mu ni njegova braća masoni nisu pomogli, iako im se obraćao za pomoć. Zbog toga se 50-ak minuta kasnije na noge diglo nekoliko njegovih prijatelja i austrijska ambasada koja je i dalje na raspolaganju Kopicu kao njihovom državljaninu.

Ubrzo su usledili pozivi policiji čiji su se pripadnici zaputili do Mlinova, ni ne pomišljajući da ih čekaju jezivi prizori i neopisiva količina tuge. Kopicov Život je spasen u posljednji čas jer su ga zatekli malaksalog od tableta kojih se nagutao.

Austrijski mediji i u nedelju su nastavili da prate slučaj, ali najviše kroz prizmu navodnog članstva osumnjičenog u masonima. Kako prenosi portal heute.at, juče je reagovala Velika loža slobodnih zidara Austrije tvrdnjom da Kopic nikada nije bio njihov član.

Bonus video:

00:40

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.