HRVATICA OTKRILA ŠTA SVAKI DAN RADI MUŽU TOKOM ODNOSA: Srpkinje će POLUDETI kada vide šta GA IZLUĐUJE
Devojka na krevetu / Ilustracija, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

NE MOŽE DA ODOLI NAGONU

HRVATICA OTKRILA ŠTA SVAKI DAN RADI MUŽU TOKOM ODNOSA: Srpkinje će POLUDETI kada vide šta GA IZLUĐUJE

"Ponekad se ponaša kao žena i izmišlja da ga boli glava, da mora da ide da spava."

Objavljeno:

Jedna Hrvatica ispričala je da je zavisna od seksa i najsrećnija kada ga praktikuje nekoliko puta dnevno. Ipak, njen suprug sve manje može da prati taj tempo, pa ponekad preklinje za malo mira.

Kaže da je oduvek bila vrlo živahna. Ne može dugo da sedi na istom mestu, voli druženja i akciju. Samo da se nešto događa, da se negde ide. Tako ne podnosi, kaže, ni monotoniju u krevetu. Voli sve da isproba, voli seksi igrice i igračke.

Odlučila je da ispriča ponešto o svojoj zavisnosti anonimno jer se boji osude okoline. Objasnila je kako se kod njih, posebno u malim sredinama (iz jedne takve se preselila u Zagreb), žene koje vole seks i uživaju u njemu još uvek smatraju razvratnicama, lošim suprugama i majkama.

Odnos
Odnosfoto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Ovo je njena ispovest:

- Imamo seks svaki dan, ponekad i više puta. Čini mi se da sam zavisna od seksa, ali mom mužu je sve to već previše. Ponekad me bukvalno moli da ga pustim malo na miru, da se odmori. Tvrdoglava sam i kad nešto naumim, onda to i ostvarim, a on uglavnom uvek na kraju popusti, iako vidim da je iscrpljen.

Zajedno smo šest godina i u početku veze je bio oduševljen što ga "napadam" više puta dnevno, što volim seks u svim pozama, na raznim mestima. Govorio mi je da ga to jako uzbuđuje. Obožavao je kad mu otvorim vrata kuće obučena samo u perje ili neki seksi kostimić. Uživao je kada sam ga vezala lisicama za krevet, a seks na javnom mestu je ponekad i sam predlagao.

Ne znam šta se s njim dogodilo da mu je seks postao naporan. Ponekad se ponaša kao žena i izmišlja da ga boli glava, da mora da ide da spava. Mislim, jasno mi je da naporno radi i svaki dan ustaje ranom zorom, i znam da dođe kući umoran, ali pre to nije bila prepreka. Često, kada ne uspem da ga nagovorim na seks, ležim pored njega i masturbiram.

I to ponekad deluje kao okidač na njega. Jednom prilikom je bilo jako kasno uveče, a svi moji pokušaji da ga u krevetu zainteresujem za malo strasti nisu urodili plodom. Rekla sam mu: "Samo ti spavaj, zadovoljiću se sama". Počela sam, a on je doslovce poludeo. Skočio je na mene. Imali smo vrlo strastveni seks - ispričala je ova Zagrepčanka.

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso / Stil, Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media