POJAVIO SE SNIMAK ŽESTOKE AKCIJE NA AUTO-PUTU KOD KOMŠIJA! Citroen se TRESE, ona NEUMORNA (ŠOK VIDEO)
Slika sa lica mesta, Foto: TikTok/a.raguz

DA LI JE REALNO?

POJAVIO SE SNIMAK ŽESTOKE AKCIJE NA AUTO-PUTU KOD KOMŠIJA! Citroen se TRESE, ona NEUMORNA (ŠOK VIDEO)

Nije za one sa slabim srcem

Objavljeno: 16:45h

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak akcijanja u automobilu, a sudeći po registarskim tablicama, u pitanju je par iz Zagreba koji je očigledno rešio da baš osveži svoju vezu.

" Pa šta lagano", stoji u opisu video snimka na kome se vidi automobil marke citroen koji se usled ljubavnog zanosa tresao na putu, dok je ispred njega stajalo vozilo šlep službe.

Kako je izgledala scena kao iz filma za odrasle pogledajte OVDE.

Poslednjih dana zabeleženo je nekoliko slučajeva seksa na javnom mestu u Hrvatskoj, a nisu samo automobili, plaže i brodići omiljena mesta za letnju aktivnost, piše hrvatski portal "24 sata".

Na terasi ispred kafića

Pohotnici iz Austrije, 40-godišnja žena i dve godine mlađi muškarac bacili su se u akciju pred zoru, na terasi ispred kafića u Rovinju. Zbog nemorala su završili na sudu i sve priznali. Seks na javnom mestu koštao ih je oko 200 evra.

Hrvatska
foto: Profimedia

U parku na klupi

Mlađi par nije mogao da se obuzda u parkiću okruženom zgradama, u centru Križevaca. Trebalo im je pola sata, a potom je svako otišao na svoju stranu. Sve se odigralo oko šest satu ujutro, a imali su i publiku. Inače, klupice u tom parku su česta meta parova u naletu strasti.

Na autobusnoj stanici

Posetioci Doma penzionera u Murskom Središću "zalepili" su se na prozor kada se preko puta njihove zgrade, na autobusnoj stanici, mlađi par seksao oko 18 sati. No, paru nisu smetali pogledi zgroženih penzionera, kao ni prolaznici i vozači koji su se trudili biti pristojni i ne bulje u njih.

Ispred najpoznatijeg splitskog spomenika

Ispred spomenika Grgura Ninskog u Splitu odigrao se vatreni ponoćni seks. Mladom paru iz Australije nije zasmetalo što ih gledaju navijači i glasno bodre, dok ovi menjaju poze.

Na stepenicama prodavnice

Dva sata trajalo je uzdisanje i komešanje na stepenicama napuštene prodavnice u centru Zagreba. Pokrili su se jaknama, a virile su im samo noge. Bilo je oko 14 časova kad su počeli, a dva sata kasnije prekinula ih je policija. Muškarac je pobesneo te je policajce gađao flašama.

Na haubi

Policija Vranjskog jezera naišla je na šokantan prizor tokom noće patrole. Na haubi automobila sveštenik je imao seks sa svojim ljubavnikom. Iako je situacija bila i više nego jasna, sveštenik je pokušavao da uveri policiju kako su "samo nešto raspravljali".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.