TUGA! Bitku sa korona virusom izgubio MLADIĆ OD 18 GODINA
Ilustracija, Foto: Profimedia

2004. GODIŠTE

TUGA! Bitku sa korona virusom izgubio MLADIĆ OD 18 GODINA

Od početka epidemije, od posledica kovida u Srpskoj je preminulo ukupno 5.650 ljudi, a ova opaka bolest je od početka januara ugasila 139 života

Objavljeno:

U protekla 24 časa, korona virus je u Republici Srpskoj odneo 17 života, a najmlađi među njima imao je samo 18 godina.

Reč je o najmlađoj žrtvi ove opake bolesti u Srpskoj, a kako je za Srpskainfo potvrđeno u Institutu za javno zdravstvo Srpske, slučaj je prijavila Univerzitetska bolnica Foča. Reč je o mladiću koji je bio 2004. godište.

U protekla 24 časa, preminule su još četiri osobe starosti od 50 do 64 godine, i po šestoro u grupama do 65 do 79, te 80 i više godina.

– U protekla 24 časa, preminulo je osam muškaraca i devet žena, mlađe, srednje i starije životne dobi. Među njima, pet osoba je iz Banjaluke, po dve iz Kozarske Dubice i Gradiške i po jedna iz Doboja, Kostajnice, Mrkonjić Grada, Prijedora, Prnjavora, Rogatice, Šipova i Trebinja – saopštili su iz IJZ RS.

Od početka epidemije, od posledica kovida u Srpskoj je preminulo ukupno 5.650 ljudi, a ova opaka bolest je od početka januara ugasila 139 života.

Za skoro dve godine, koliko traje epidemija korona virusa, od kovida je preminula još jedna osoba mlađa od 20, i devetoro starosti od 20 do 29 godina.

Najviše preminulih je u starosnoj grupi od 65 do 79 godina, njih 2.730, u dobi od 80 i više godina njih 1.184, pokazuju podaci Instituta za javno zdravstvo RS.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.