MONSTRUMIMA ODREĐEN PRITVOR: 4 godine mučili DETE, ostavljali ga bez HRANE, tukli ga kaišem i štapom!
Ilustracija, Foto: Profimedia

VISOKO

MONSTRUMIMA ODREĐEN PRITVOR: 4 godine mučili DETE, ostavljali ga bez HRANE, tukli ga kaišem i štapom!

Držali su ga zaključanog u sobi, u kojoj je znao više dana boraviti sam, a koja nema uslove za život

Objavljeno: 15:12h

Opštinski sud Visoko odredio je pritvor za S.H. i S.A, osumnjičenima da su počinili krivična dela nasilje u porodici i zapuštanje ili zlostavljanje deteta ili maloletnika, saopšteno je iz Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Pritvor je određen na predlog Tužilaštva ZDK, a zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak, uticati na svedoke i ponoviti krivična dela, piše Avaz.

Oni se terete da su nepune četiri godine psihički i fizički mučili maloletno dete koje s njima živi u zajedničkom domaćinstvu, prenosi Srpskainfo.

– Držali su ga zaključanog u sobi, u kojoj je znao više dana boraviti sam, a koja nema uslove za život. Ostavljali su ga bez hrane, pića i drugih osnovnih potrepština, a kada bi uzimao hranu, tukli su ga kaišem, muhalicom i štapom, optužujući ga da krade od njih – navedeno je u predlogu za određivanje pritvora.

Bonus video:

00:42

OVAKO JE PAO ČETVERAC IZ ARANĐELOVCA I LJIGA: Policija ušla na imanje, pronašla više od 140 kg droge, municiju i eksploziv?! (VIDEO)

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.