UZNEMIRAVAO ĆERKU SNIMCIMA SVOG POLNOG ORGANA, PA PRETIO UBISTVOM: Tužilaštvo podiglo optužnicu
Foto: Profimedia

HOROR

UZNEMIRAVAO ĆERKU SNIMCIMA SVOG POLNOG ORGANA, PA PRETIO UBISTVOM: Tužilaštvo podiglo optužnicu

Kada je devojčica prekinula poziv i blokirala dolazne i odlazne pozive i poruke sa Mesindžera, pozvao je putem telefona i zapretio da će je ubiti

Objavljeno:

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona 7. jula podiglo je optužnicu protiv K. M. zbog krivičnih dela upoznavanje deteta sa pornografijom i nasilje u porodici, saopšteno je iz Tužilaštva ZDK.

Sudija za prethodno saslušanje Opštinskog suda Visoko u celosti je potvrdio optužnicu 16. jula.

Prema navodima iz optužnice, K. A. je 27. novembra prošle godine u mestu Bradve kod Visokog, svojoj ćerki K. A. sa svog mobilnog putem aplikacije Mesindžer, poslao sliku svog polnog organa koju je slikao u svom kupatilu.

Zatim je s ćerkom stupio u kontakt video pozivom putem iste aplikacije. Tom prilikom snimao je svoj donji deo tela i polni organ u svom kupatilu.

- Kada je devojčica prekinula poziv i blokirala dolazne i odlazne pozive i poruke sa Mesinžera, pozvao je putem telefona i zapretio da će je ubiti ako ne ukloni zabranu dolaska poziva i poruka na Mesindžer što je kod deteta izazvalo osećaj straha i nesigurnosti, te joj poslao niz poruka neprimerenog sadržaja: "Pozdravi mamu preko k****" i slične ogavne poruke - stoji, između ostalog, u optužnici Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

(Espreso, Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.