NJEN LEŠ ZATRPAN ĐUBRETOM LEŽAO JE U STANU: Ubicu je odala stvar koju nikada nije mogao da zamisli! (VIDEO)
Foto: Twitter / Policía Nacional

stravična sudbina

NJEN LEŠ ZATRPAN ĐUBRETOM LEŽAO JE U STANU: Ubicu je odala stvar koju nikada nije mogao da zamisli! (VIDEO)

Devojci je verovatno bio prerezan grkljan, a policija nije mogla da utvrdi koliko dugo se telo nalazilo u stanu, možda čak i tri nedelje!
Objavljeno:

Policija u nemačkom gradu Frajungu pronaška je stravičan prizor! Telo dvadesetogodišnje Lise bilo je napunjeno kesama đubreta i ostavljeno u stanu koji je delila sa svojim dečkom i njhovim sinom od godinu i po dana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bilo je znakova koji su ukazivali da joj je bio prerezan grkljan, ali policija nije mogla da utvrdi koliko dugo se telo nalazilo u stanu, možda čak i tri nedelje. Pošto Dominik i beba nisu mogli da budu pronađeni, on je odmah postao glavni osumnjičeni.

Priprema...pozor...KOPAJ GROB! Da li je ovo NAJBIZARNIJE TAKMIČENJE na svetu? (FOTO) (VIDEO)

Španska policija ga je uhapsila u petak na jednoj plaži u Kataloniji, u mestu Ljoret de Mar, nedaleko od francuske granice. Na nadlaktici je imao tetovažu sa imenom, datumom rođenja, verovatnim datumom smrti i natpisaom "Gracias por todo" - "Hvala za sve".

Policija je kod Dominika pronašla i potpuno zdravu bebu "sa kojom je on pobegao pošto je počinio ubistvo". Policija je saopštila i da je Dominik, čije prezime nije objavljeno, ostavljao za sobom očigledne tragove.

Posle ubistva je sa Lisinog telefona održavao njene profile na društvenim mrežama i podizao novac na više lokacija duž mediternske obale Španije.

Dominiku preti kazna zatvora od 15 godina po izručenju Nemčkoj.

(Espreso.co.rs / Fox News Latino)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.