MEDICINSKA SESTRA POMOGALA ZAJEDNICI I NAKON PRESTANKA RADNOG VEKA: Sudbina se u trenutku GORKO POIGRALA sa njom!
Kim, Foto: Printscreen/ Facebook/Kim Taylor

NEVEROVATNO

MEDICINSKA SESTRA POMOGALA ZAJEDNICI I NAKON PRESTANKA RADNOG VEKA: Sudbina se u trenutku GORKO POIGRALA sa njom!

Nije joj bilo spasa

Objavljeno:

Kim Tejlor (73) bila je penzionisana medicinska sestra koja je odlučila da nastavi sa pomaganjem zajednici i nakon prestanka radnog veka.

Mesecima je volontirala na terapijskoj farmi u Masačusetsu, gde je jedan neprofitna organizacija imala svoje imanje na kom su nudili usluge savetovanja, terapiju, terapiju sa životinjama, organizovali su razne posete škola da deca nauče kako žive domaće životinje.

Prošlog vikenda nesrećna Kim je ušla sama u deo u kom drže ovce s namerom da ih nahrani. Radila je to već nekoliko puta pa nije smatrala kako neko treba da bude s njom.

Na njenu nesreću, jedna od ovaca se zaletela u nju, te su je radnici i volonteri pronašli nešto kasnije kako nepomično leži onesvešćena.

Pozvana je Hitna pomoć, ali bilo je prekasno. Od teških povreda i zastoja srca, preminula je u bolnici, prenosi britanski San.

– Radila je kao medicinska sestra više od 30 godina, a poslednjih 14 meseci volontirala je na farmi. Obožavala je životinje i to je bilo njeno omiljeno mesto – rekla su deca nesrećne Kim za lokalne medije.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković
03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media