ISTETOVIRALI SE PEPELOM ČOVEKA KOJI JE BIO STRAH I TREPET 70-IH GODINA: Masovnog ubicu slave kao BOŽANSTVO! (FOTO)
Tetovaža, Foto: Twitter printscreen/ sakriosamime

jezivo

ISTETOVIRALI SE PEPELOM ČOVEKA KOJI JE BIO STRAH I TREPET 70-IH GODINA: Masovnog ubicu slave kao BOŽANSTVO! (FOTO)

Manson je umro 2017.godine, ali njegova popularnost je i dalje velika - on i njegov kult su bili strah i trepet u Kaliforniji tokom sedamdesetih godina

Objavljeno:

Čarls Manson, poznati vođa ozloglašenog kulta "Mansonova porodica" iz 70-tih godina dvadesetog veka, dobio je dva nova radikalna vernika iz Velike Britanije.

Patrik i Dina Buz kažu da im je Manson oduvek bio idol, kao i da prate njegovu ideologiju - koja podrazumeva da postoji samo jedan određen soj ljudi koji je vredan spašavanja kako ih nazivao "Helter Skelter", ujedno i jedna od pesama veoma popularne grupe Bitls.

Oni su tu svoju vernost podigli na malo veći nivo i platili da urade tetovaže sa likom svog vođe iscrtane njegovim pepelom, kao i znakom "X" na čelu koji simbolizuje njihovu pripadnost njegovoj grupi.

Manson je umro 2017.godine, ali njegova popularnost je i dalje velika - on i njegov kult su bili strah i trepet u Kaliforniji tokom sedamdesetih godina.

Praktikovali su nasilje, orgije, ali i ubistva - od kojih je najpoznatije ubistvo Šeron Tejt, poznate holivudske glumice koja je u tom trenutku bila u 8 mesecu trudnoće, kao i njenih troje prijatelja.

On i njegov Kult su tematika mnogih filmova, serija i urbanih legendi.

(Espreso/Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.