PRODAO KUĆU, PA ISTU DVA PUTA OBIO I POKUŠAO DA ISTERA NOVOG VLASNIKA: Naredne večeri dogodio se UŽAS
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

HOROR

PRODAO KUĆU, PA ISTU DVA PUTA OBIO I POKUŠAO DA ISTERA NOVOG VLASNIKA: Naredne večeri dogodio se UŽAS

Nije mogao da se pomiri s tim da objekat više nije njegov

Objavljeno: 18:24h

Vlasnik kuće u Veli Sprinsu u Kaliforniji ubio je muškarca koji ju je dva puta u dve noći obio tražeći da on tu ponovo živi.

Lenjin Elizalde (28), sin prethodnog vlasnika kuće, nije mogao da se pomiri s činjenicom da ta kuća više ne pripada njegovoj porodici, pa je 9. oktobra ušao u nju prepavši novog vlasnika i porodicu.

Prve večeri nije bio toliko nasilan koliko je bio rastrojen i nervozan, pa ga je novi vlasnik nekako izbacio napolje. Naredne večeri dogodio se užas.

Lenjin je ponovo došao, sada pod dejstvom meta i alkohola i nije znao šta radi. Napao je novog vlasnika pokušavši da mu naudi, pa ga je on ubio u samoodbrani. Novi vlasnik potom je pozvao sam policiju i rekao im na licu mesta šta se dogodilo, prenosi KCRA.

Policija je istragom utvrdila da je Lenjinov otac pristao da se proda kuća pre nekoliko meseci dok je Lenjin bio na ulici u potrazi za drogom, pa ga objekat tada nije ni interesovao.

Kako je reč o neuspešnom lečenom alkoholičaru i zavisniku od hemijskih supstanci, on je posle rehabilitacije shvatio da više nema gde da živi. Zato je odlučio da se obračuna s novim vlasnikom koji je kuću kupio legalno preko agencije za nekretnine.

– Lenjin je verovao da je kuća i dalje njegova. Posle prvog puta kada je priveden, optužili smo ga za ilegalni upad, posedovanje narkotika u džepu i vandalizam. Nakon što je ujutro izašao na slobodu, očito je želeo da se ponovo obračuna sa vlasnikom, pa je ponovo upao u kuću – navodi izvor iz policije Veli Springsa.

Američki mediji navode da novi vlasnik kuće neće biti optužen za ubistvo, pošto je sakupljeno dovoljno dokaza da se utvrdi da je to učinio u samoodbrani.

(Espreso/Reportaža)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.