DEČAK (12) SILOVAO ROĐENU SESTRU (16): Nesrećna devojčica ostala u DRUGOM STANJU,odluka roditelja ZAPREPASTILA SVE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

DEČAK (12) SILOVAO ROĐENU SESTRU (16): Nesrećna devojčica ostala u DRUGOM STANJU,odluka roditelja ZAPREPASTILA SVE!

Ovo nije smelo da se desi

Objavljeno:

Dvanaestogodišnjak iz sela Velika Nodija kod Nju Delhija silovao je rođenu i četiri godine stariju sestru u porodičnoj kući.

Nesrećna devojčica je posle zlostavljanja sve prijavila majci koja nije imala razumevanja za slučaj. Štaviše, rekla joj je da ne veruje da bi joj to brat priredio i nastavila je sa životom kao da se ništa nije dogodilo, prenosi Times of India.

Priča je dobila još užasniji zaokret kada je majka posle nekoliko meseci primetila da se ćerka vidno ugojila i da ima stomak. Tada ju je odvela kod ginekologa i ustanovljeno je da je u drugom stanju.

Sestra je doktoru rekla da je dva puta silovana, te da je otac njen brat. Šokirani doktor alarmirao je kolege, a oni policiju iz Velike Nodije. Roditelji dece i dalje nisu bili svesni šta su oni uradili i negirali su da je došlo do zlostavljanja, silovanja i trudnoće, uprkos rezultatima kod ginekologa.

Prema rečima inspektora sela zaduženih za slučaj, ni sin a ni ćerka nisu bili svesni šta su učinili. Sudeći prema izjavama, želeli su da jedno drugom upoznaju telo, ali devojčica nije htela intimni odnos i to je rekla bratu.

– Otac i majka su bili ubeđeni da ćerka ima neku stomačnu infekciju. I kada su im po selu govorili da je trudna, nisu želeli da veruju u to – rekao je policijski inspektor Uša Kušvaha.

Slučaj se dogodio u karantinu, budući da je u to vreme u Indiji bilo vanredno stanje. Otac je radio daleko od sela na jednoj građevini, a majka je više obraćala pažnju u kući na troje mlađe dece.

Centar za socijalni rad preuzeo je slučaj. Nije poznato kada će, i uostalom, da li će šesnaestogodišnja devojčica abortirati.

U Indiji nažalost, nisu nepoznati incestuozni slučajevi u kućama, naročito kada je reč o prisilnom seksu. Iako država čini sve što je u njenoj moći da edukuje i utiče na ljude, jedan značajan broj stanovnika i dalje nema osnovno obrazovanje kada je reč o ponašanju u kući i van nje.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.