GLEDATE U JEZIVO LICE ĐAVOLA: Ovo je monstrum koji je SILOVAO 8-NEDELJNU BEBU! (FOTO)
Brajan Majkl Grendž, Foto: Printscreen

IZOPAČENOST U KRAJNOSTI

GLEDATE U JEZIVO LICE ĐAVOLA: Ovo je monstrum koji je SILOVAO 8-NEDELJNU BEBU! (FOTO)

Osuđen je na 30 godina zatvora i imaće pravo na uslovni otpust 29. marta 2044. godine

Objavljeno: 17:32h

Brajanu Majklu Grendž (38) sudija je izrekao presudu označivši njegove postupke kao “šokantne i izopačene u krajnosti”. Uprkos stravičnim zločinima koje je počinio, njegova žena ga i dalje posećuje u zatvoru svake nedelje.

Stravični detalji zlostavljanja koje je počinio nad troje dece između 2014. i 2018. godine otkriveni su u četvrtak na Okružnom sudu NSV Dovning.

Jedna od njegovih žrtava bila je osmonedeljna beba koju je zlostavljao dok su bebina mama i njegova supruga bili napolju, prenosi nevs.com.au.

– Tog jutra sam uzeo Vijagru. Bio sam prilično uzbuđen. Ali nemam opravdanja za zločine koje sam počinio – rekao je psihijatru.

Još jedna žrtva je bilo dete, starije od jedne ili dve godine, koje je Brajan zlostavljao prateći je u javni toalet, dok je tokom nekoliko godina više puta maltretirao treću devojčicu do njene pete godine.

Brajan je takođe snimio niz mučnih video snimaka na kojima je maltretirao devojke.

Prema informacijama iz medija, Brajan je poznavao devojke i njegovo zlostavljanje predstavljalo je ozbiljno kršenje poverenja, kako za devojčice, tako i za njihove roditelje, prenosi The Sun.

Pored toga, Brajan je sačuvao više od 30.000 slika i video snimaka seksualnog zlostavljanja dece, uključujući decu prisiljenu na razne stravične stvari.

Sud je objavio da je Brajan koristio lični nalog za registraciju na veb stranicu, potrošivši preko 7000 dolara na materijal za zlostavljanje dece.

Sudija Šid je rekla da je Brajan izrazio kajanje psihijatru, ali je rekao da veruje da se njegove žrtve “neće sećati” svojih postupaka.

Osuđen je na 30 godina zatvora i imaće pravo na uslovni otpust 29. marta 2044. godine.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.