ČUDESNO SPASEN IZ SNEŽNOG NANOSA 1982. GODINE: Istina napokon izašla na VIDELO, masakrirao 2 AUTOSTOPERKE! (VIDEO)
Li Filips, Foto: Printscreen

UŽASNO!

ČUDESNO SPASEN IZ SNEŽNOG NANOSA 1982. GODINE: Istina napokon izašla na VIDELO, masakrirao 2 AUTOSTOPERKE! (VIDEO)

Kombinacijom dugihi kratkih svetala slao je najpoznatiju poruku SOS, koju je Harold Brej, lokalni šerif čudom primetio u avionu

Objavljeno:

Li Filips je 1982. godine očajnički pokušavao da privuče pažnju aviona koji je leteo iznad njega. Bio je zaglavljen u snežnom nanosu na planinskom propazu visokom 3.000 metara.

Kombinacijom dugihi kratkih svetala slao je najpoznatiju poruku SOS, koju je Harold Brej, lokalni šerif čudom primetio u avionu.

Njegov zločin je otkriven analizom DNK i on, sada 70- godišnjak, je uhapšen.

Dve žrtve su nestale 6. januara 1982. Annette Šni (22) i Barbara Jo Oberholcer (29) prijavljene su kao nestale nakon što su očigledno stopirale odvojeno u blizini Brekenridža u državi Kolorado, gde su obe radile.

Oberholcer je poslednji put viđena kako odlazi nakon što je popila piće sa kolegama nešto pre 20 sati. Sledećeg dana, njena porodica pronašla je njeno beživotno telo 16 kilometara južno od Brekenridža-a na snežnom nasipu na oko 20 metara od autoputa, prema istraživačkom birou u Koloradu. Policija je saopštila da je u nju pucano u grudi i pronađena na leđima. Takođe su pronašli neke od njenih stvari na oko 20 kilometara.

Šni je poslednji put viđena istog dana oko 16.45. Dečak je pronašao njeno telo šest meseci kasnije u okrugu Park. Prema CBI-ju, otkrivena je potpuno odevena, iako raščupana, i okrenuta licem prema dole u ​​potoku sa ranom od metka na leđima.

Bonus video:

04:46

BRZE VESTI 25.05.2021. 12:55

(Espreso/Washington Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.