GUŠIO SE, POKAZIVAO LEKARIMA NA GRLO, NISU ZNALI ŠTA SE DEŠAVA: Horor, u jednjaku mu bila ŽIVOTINJA (VIDEO)
Foto: Printscreen youtube, Yinksuk blog

DA SE NAJEŽIŠ

GUŠIO SE, POKAZIVAO LEKARIMA NA GRLO, NISU ZNALI ŠTA SE DEŠAVA: Horor, u jednjaku mu bila ŽIVOTINJA (VIDEO)

Baš kada je skinuo sa udice, primetio je da se i mamac na drugoj pecaljki pomera, pa je zagrizao upecanu ribu i požurio da izvadi još jednu

Objavljeno: 18:10h

Jedan dvadesetčetvorogodišnjak iz Kolumbije umalo se ugušio, nakon što mu je mala riba zapela u grlu posle nesreće na pecanju.

Kako javljaju lokalni mediji neimenovani čovek iz opštine Piviđaj u Kolumbiji lovio je 23. januara ribu, kada je jedna konačno zagrizla mamac od nekoliko pecaljki koliko je postavio. Baš kada je skinuo sa udice, primetio je da se i mamac na drugoj pecaljki pomera, pa je zagrizao upecanu ribu i požurio da izvadi još jednu, piše "Oditi Sentral".

Međutim, pošto nije dovoljno snažno zagrizao ribu, skliznula mu je u grlo i zaglavila se. Srećom, riba koju je mladić upecao poznata je po pljosnatom telu, pa nije u potpunosti ometala protok vazduha.

Mladić je, navodno, sam otišao u bolnicu, ali lekarima nije mogao da objasni šta se tačno dogodilo, jer je jedva disao. Samo je pokazivao na grlo, ali nakon snimanja bilo je jasno da se unutra nalazi riba.

Potom je medicinsko osoblje uklonilo iz mladićevog grla, snimajući postupak, jer su želeli da ovekoveče ovu neobičnu situaciju.

Dame i gospodo, ovo je nešto izuzetno", čuje se član medicinskog osoblja u viralnom video snimku, "Mladić je progutao ribu. Uklonili smo strani predmet iz njegovog jednjaka".

(Espreso/Oditi Sentral)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.