BRAČNI PAR IZ PAKLA: Vatrogasac i njegova žena silovali devočicu (7), hteli su da joj pokažu KAKO SE PRAVI BEBA!
Vatrogasac i njegova žena silovali devočicu, Foto: Printscreen

jezivo

BRAČNI PAR IZ PAKLA: Vatrogasac i njegova žena silovali devočicu (7), hteli su da joj pokažu KAKO SE PRAVI BEBA!

Arđelio i Morgan sada čekaju početak suđenja dok je otac devojčice obavešten o svemu

Objavljeno:

Vatrogasac Arđelio Pupo (32) i supruga Morgan Kin (27) uhapšeni su zbog sumnje da su na Floridi silovali sedmogodišnju devojčicu koja je živela s njima.

Devojčica je stigla kod bračnog para kao ćerka Arđeliovog prijatelja i trebalo je tu da upiše i osnovnu školu. Prvi nagoveštaji da će imati problema pojavili su se u maju kada su, kako je rekla policajcima, Arđelio i Morgan počeli da je pipaju po telu da vide da li “postaje devojka”.

Početkom novembra devojčicu su uhvatili u dnevnoj sobi i Arđelio ju je silovao dok je Morgan sve to gledala. Devojčica je krvarila dole i plakala, a onda ju je Morgan zašila (!) i rekla joj da se istušira i ode da spava.

Kada je došla u posetu jedna komšinica koju je devojčica zavolela prethodno, iskoristila je pet minuta da bude nasamo s njom i sve joj je ispričala. Žena je zanemela i istog trenutka je od kuće zvala policiju. Policajci su došli prvo kod nje da bi se informisali kompletno o slučaju, a onda su otišli kod Pupovih.

Tamo se Arđelio opirao hapšenju dok je Morgan negirala da se išta dogodilo, pripisujući sve njenoj bujnoj mašti. Kako je ostajala sve duže u stanici, tako je Morgan menjala priču, pa je rekla da devojčicu Arđelio nije silovao, već ju je samo dirao.

Narednog dana priznala je sve, uz opasku da je devojčicu “kako se pravi beba”!

Da bi se izvadila kao saučesnik, Morgan je rekla i da je ona u to vreme bila dve nedelje trudna, kao i da ju je muž, kad je čuo da je u drugom stanju, snažno udario u stomak jer nije želeo dete.

Arđelio i Morgan sada čekaju početak suđenja dok je otac devojčice obavešten o svemu i kako pišu mediji sa Floride gde se sve dogodilo – biće vruće kad se bude sreo oči u oči sa silovateljima.

Devojčica je, inače, odmah prošla medicinski pregled i zaista je utvrđeno da je silovana kao i da je nevešto zašivena kasnije.

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.