MAJKA 4 DECE IMA LJUBAVNIKA, A MUŽ NEMA NIŠTA PROTIV: Pre ovoga su i ona i muž bili u vezi sa ženom ljubavnika!
Ema i Robert, Foto: Facebook

ČUDNO

MAJKA 4 DECE IMA LJUBAVNIKA, A MUŽ NEMA NIŠTA PROTIV: Pre ovoga su i ona i muž bili u vezi sa ženom ljubavnika!

- Ljubav je beskonačna i nije rezervirana samo za jednu osobu. Naši dječaci obožavaju Simona. On radi u školi i pomaže roditeljima - dodala je

Objavljeno:

Ema Fedigan (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u ranim 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Pre tri godine odlučili su da "prošire seksualne horizonte" pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42).

Sa Keli su se brzo zbližili, ali Ema je, takođe, razvila posebnu vezu sa Sajmonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u seksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nikakvih homoseksualnih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila prošle godine kada je Ema prekinula vezu sa Keli, "jer su imale lošu komunikaciju" pa je automatski i Robert prekinuo veze s njom. Ali, Ema i Sajmon nisu želeli da njihova veza isto završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome.

- U jako sam lepoj ljubavnoj vezi sa Sajmonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe - rekla je Emma.

- Ljubav je beskonačna i nije rezervirana samo za jednu osobu. Naši dječaci obožavaju Simona. On radi u školi i pomaže roditeljima - dodala je.

- Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće pa je nedelju dana kod kuće. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema, u krevetu sa Emom - nadovezao se Sajmon.

Kaže da nije samo tako želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to dio ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, ali "ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga", prenosi The Sun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.