Okačio je fotku žene i ljubavnice na Fejsbuk i šokirao svet: Moraju da se slažu, ja ih zaslužujem obe (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Hleba preko pogače

Okačio je fotku žene i ljubavnice na Fejsbuk i šokirao svet: Moraju da se slažu, ja ih zaslužujem obe (FOTO)

Njegova poruka je potpuno podelila korisnike društvenih mreža, i dok ga jedni hvale zbog iskrenosti, drugi ga kritikuju da je pohlepan
Objavljeno:

Loni Tarener iz Hjustona, šokirao je javnost svojim statusom na Fejsbuku, gde je postavio fotografiju svoje žene i ljubavnice, uz poruku da želi da bude sa obe.

Mislili su da je kul da imaju štrafte preko nosa ili su samo zaboravili kremu za sunčanje? Plakaćete od smeha! (FOTO)

- Ove dve će morati da nauče da se slažu. Ja naporno radim svakog dana i zaslužujem da imam sve što moje malo srce poželi. Koja je poenta imati tortu, a ne jesti je? Ja želim brojne torte - napisao je Loni.

Njegova poruka je potpuno podelila korisnike društvenih mreža, i dok ga jedni hvale zbog iskrenosti, drugi ga kritikuju da je pohlepan i da je izdao poverenje svoje supruge. Njegova poruka je šerovana preko 600 puta.

- Moja žena je zgodna i drago mi je što sam u braku sa njom. Imamo troje dece, a njeno telo i dalje izgleda bolje nego nekih žena koje su 20 godina mlađe - rekao je on i još nekoliko puta pohvalio svoju suprugu kako je pametna i kako je on sretan što je ima.

Od kako je ovaj post ugledao svetlost dana, Loni je preživio pravu životnu dramu zbog nagle popularnosti, ali je njegova žena ipak odlučila da ostanu u braku uprkos svemu.

(Espreso.co.rs / fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.