Šta je to na slici?! 5 jezivih fotki koje je slučajno ulovio Google Maps (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

misteriozno

Šta je to na slici?! 5 jezivih fotki koje je slučajno ulovio Google Maps (FOTO) (VIDEO)

Za ova misterozna bića neki tvrde da su slučajni prizori i čiste gluposti, dok drugi veruju da u tome ima nešto više...
Objavljeno: 13:36h

Vanzemaljci, anđeli, demoni i Big fut - neke su od teorije koje prate ove neobične prizore zabeležene kamerom Google Maps-a. Jutjub kanal "Dark5" prestavio je pet misteroznih bića za koje neki tvrde da su slučajni prizori i gluposti, dok drugi veruju da u tome ima nešto više... Morbidni portreti zbog kojih ćete držati jedno oko otvoreno celu noć! (FOTO) (VIDEO) 5. U Florianopolisu u Brazilu, na snimku ulice iz 2013. godine, Gugl je zamutio prizor nečega što se liči na običan reklamni izlog. Ipak, uveličavanjem prizora otkriva se nešto što izgleda kao lik i lice iz noćnih mora koje kao da se probija iz mraka neke druge dimenzije.

foto: YouTube Printscreen
Neki veruju da je reč o "Cabeca Satanica", odnosno lutajućoj glavi čije široko postavljene oči i zao osmeh seju strah kod onih koji hodaju sami u mraku. 4. Prizor iz 2015. godine iz francuskog grada Nansija otkriva balkon koji izgleda kao da je fotografski izmenjen u pokušaju da se prikrije jezivo neidentifikovano stvorenje koje se moglo videti 2011. Na toj slici se nalazio oblik deformisanog stvorenja, koji su mnogi nazvali vanzemaljcem.
foto: YouTube Printscreen
Prema teoretičarima zavere, budući da je fotografija sklonjena pre nego što ju je Gugl cenzurisao, potom i prepravio - definitivno nije bez razloga.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.