Ovo su japanski kvizovi koji će vas zaprepastiti, i koje je teško gledati (VIDEO) (FOTO)
Foto: Youtube printscreen

LUDI JAPANCI

Ovo su japanski kvizovi koji će vas zaprepastiti, i koje je teško gledati (VIDEO) (FOTO)

Ove igre su toliko bizarne, da ćete ostati bez teksta
Objavljeno: 21:17h

Samo u Japanu postoje toliko uvrnuti kvizovi, da ćete ostati bez teksta. Evo 10 najbizarnijih. Akbingo Devojčice u studiju igraju, na početku, "između dve vatre". I to nije neobičan prizor. Ali, dve koje budu pogođene, igraju strašnu igru za kaznu. One stave krajeve jedne produžene staklene cevi u usta, a unutra je bubašvaba. Dok duvaju u cev, očekuje se gubitnica - ona u čijim ustima završi insekt.

foto: Print Screen Youtube
Tore Ovde imate 60 sekundi da odgovorite na pitanja koja vam postavljaju, i to je jedan sasvim običan kviz. Ali zamalo! Pošto se radi o japanskoj verziji, sve vreme dok odgovarate obmotavaju vas zavojima, kao mumiju, pa ako izgubite, celi ste "mumuficirani", a pojavi se i sarkofag, u koji vas spuste.
foto: Youtube printscreen
Gaki No Tsukai Ovo je jedan od najboljih kviz programa u Japanu koji se prikazivao 20 godina. Ponta je da raznim skečevima i ostalim trikovima nateraju takmičara da se nasmeje. Onaj koji ne izdrži dobija brutalne, različite kazne: nekad ga samo odalame po glavi, a nekad mora da pojede gadost koju nije lako ni videti.
foto: Youtube printscreen
Ljudski tetris Jednostavno, oživeli su popularnu igru Tetris na neobičan način. Zid sa izrezanim oblikom juri ka vama, a vi samo treba da su "uglavite" u taj prorez. Ako ne uspeju, završe u bazenu.
foto: Youtube printscreen
Sokuri Sweets (Izgleda kao slatkiš) I ovde su jednostavna pravila. Imate punu sobu stvari, ali su neke napravljene od slatkiša. Ako posumnjate na neku stvar da je slatkiš, morate da je zagrizete. Pa sad, ili se osladite, ili slomite zube.
foto: Youtube printscreen
Dero Ovo je možda i najgotivnija igra do sada. Igrači koriste razne mozgalice da izađu iz sobe, a dok mozgaju, u sobi se dešavaju razne stvari: u sobu ulazi voda, na njih pada pesak. Totalni haos!
foto: Youtube printscreen
Bizarne karaoke Da li takmičar može da otpeva pesmu na karaokama dok ga lepa manekenka zadovoljava? Da, dobro ste čuli. Ovo je 18 plus šou, iz koga Japanac uvek izlazi srećan. Samo ako izdrži da otpeva karaoke, dobija i milion jena.
foto: Youtube printscreen
Pogledajte inserte:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.