SURFER JE SMRTONOSNU AJKULU UDARIO U OKO KADA GA JE NAPALA: Snimak gledajte na svoju odgovornost (VIDEO)
Ajkula / Ilustracija, Foto: Profimedia

dobro je prošao

SURFER JE SMRTONOSNU AJKULU UDARIO U OKO KADA GA JE NAPALA: Snimak gledajte na svoju odgovornost (VIDEO)

Nika Minoga je morski pas ugrizao na plaži Pauanui

Objavljeno: 19:28h

Jedan je surfer iz Oklanda na Novom Zelandu ispričao kako je uspeo oterati morskog psa koji ga je pokušao napasti. Životinju je oterao udarcem u oko.

Nika Minoga je morski pas ugrizao na plaži Pauanui.

- Veslao sam uokolo kad me udario u lakat i ruku. Kad sam shvatio što se događa, njegovi su zubi već bili na prednjem delu daske za surfanje -ispričao je 60-godišnji surfer.

Negde je čuo da morski psi ne vole udarce u oko i u nos.

- Tako sam mu doviknuo neka od***e i udario ga u oko. Promašio sam. Zatim sam povukao ruku i opet mu doviknuo da od***e i opet ga udario u oko. Veliko je to oko... Otplivao je dalje - ispričao je.

Minog kaže da je bio sam u moru, a blizu obale je bio još jedan nemački surfer koji je čuo kako on viče. Zatim su obojica brzo odveslali prema obali kako bi izašli iz vode.

- Bio je to sivi morski pas s belim trbuhom, verojatno velika bela psina. Imao je ogromnu glavu i čeljust. Prvo sam sedeo u šoku, a onda ga odlučio udariti. To je bilo jedino što sam mogao - dodaje.

Stručnjaci koji su ga posle pregledali zaključili su po tragovima zuba na surferovoj ruci da se verovatno zaista radilo o velikoj beloj psini. Na ruci ima posekotinu od zuba morskog psa, no spasilo ga je odelo za surfovanje.

- Krv je kapala iz rukava. Srećom, ugriz nije bio dubok. Moglo je biti puno gore - zaključio je Minog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.