IMAM SE OŽENIO, PA OTKRIO DA JE NJEGOVA MLADA ZAPRAVO MUŠKARAC! Ovako je uhvaćen PREVARANT!
Ričard je sve zavarao, Foto: Facebook printscreen

NEVEROVATNO

IMAM SE OŽENIO, PA OTKRIO DA JE NJEGOVA MLADA ZAPRAVO MUŠKARAC! Ovako je uhvaćen PREVARANT!

Kradljivac je kasnije priznao da se pretvara da je žena kako bi se mogao oženiti imamom i ukrasti mu novac, javili su lokalni mediji u Kaiungi

Objavljeno:

Ugandski imam suspendovan je nakon što je otkrio da je njegova nova supruga zapravo muškarac.

Šeik Muhamed Mutumba (27) saznao je istinu kada je njegova mlada uhvaćena u krađi televizora od komšije i policija ga je pretražila.

Kradljivac je kasnije priznao da se pretvara da je žena kako bi se mogao oženiti imamom i ukrasti mu novac, javili su lokalni mediji u Kaiungi.

Šokirani Mutumba suspendovan je sa dužnosti sveštenika u džamiji Kiampisi Masjid Noor dok se sprovodi istraga.

Tvrdio je da nije bio intiman sa svojom 'ženom' od venčanja pre dve nedelje jer mu je rekla da ima menstruaciju. Mutumba je rekao da misli da se oženio ženom zvanom Svabulah Nabukera kada su se venčali na tradicionalnoj islamskoj ceremoniji u decembru.

Njen pravi identitet otkriven je kada je uhapšena zbog krađe televizora i odeće njegovih komšija. Ženska policajka izvršila je pretragu tela osumnjičene misleći da je žena, i otkrila da je u stvari muškarac.

foto: Facebook printscreen

Kaže se da je Mutumba "previše devastiran" da bi mogao govoriti o incidentu i potrebno mu je savetovanje.

Prijatelji i kolege rekli su da ih je zavarao prevarant, koji je obično nosio hidžab. Amisi Kibunga, koji takođe radi u džamiji, rekao je:

- Imao je sladak mekan glas i hodao je poput žene.

Kibunga je takođe otkrio da se Mutumba četiri dana nakon venčanja požalio da njegova nova mladea odbija "da se skine dok su spavali".

Kasnije je osumnjičeni policiji rekao da mu je pravo ime Ričard Tumušabe i priznao je da se oženio Mutumbom u pokušaju da ukrade novac sveštenika.

Lokalni muslimanski zvaničnik šeik Abdul Noor Kakande rekao je da se istražuje 'nesrećni' incident. Zvaničnici džamije rekli su da su suspendovali imama uprkos potvrdi da je ušao u brak misleći da je Nabukeera žena.

Glavni imam džamije, šeik Isa Busuulva, rekao je da je suspenzija neophodna za "očuvanje integriteta njihove vere". Rekao je da je Mutumba radio u džamiji četiri godine i bio je jedan od njena tri imama. Glavni sveštenik je dodao da, iako je prisustvovao prijemu braka sa Mutumbom, džamija nije učestvovala u venčanjima.

Lokalni novinari pokušali su da kontaktiraju Mutumbu u njegovoj kući, ali komšije su rekli da ga danima nisu viđali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.