ISKOPAO MRTVE RODITELJE I UJAKA IZ GROBA: Jezivi slučaj CRNE MAGIJE, muškarac uhapšen!
Ilustracija, Foto: Profimedia

veštičarenje

ISKOPAO MRTVE RODITELJE I UJAKA IZ GROBA: Jezivi slučaj CRNE MAGIJE, muškarac uhapšen!

Osumnjičeni tvrdi da ga je na ovo krivično delo naveo biznismen

Objavljeno:

Policija je privela muškarca u Mozambiku nakon što je, navodno, priznao da je iskopao svoje mrtve roditelje i ujaka kako bi mogao trgovati njihovim kostima i dobiti motocikl.

Muškarca, iz severne provincije Nampula, su uhapsili i zadržali nakon što je priznao da je iskopao tri tela kako bi ih dao motocikl. Verovao je da će mu biti plaćeno i 300 dolara u gotovini.

Osumnjičeni tvrdi da ga je na ovo krivično delo naveo biznismen koji ima interese za vađenje mineralnih sirovina u gradu Lalaua, u provinciji Nampula.

Međutim, stvarni razlog mogao bi biti malo mračniji od toga. Neki izveštaji sugerišu da se kosti, koje trebaju biti od leševa nekoga ko nije umro od bolesti, zatim koriste u veštičarenju.

-Šef mi je rekao da tražim kosti od ljudi koji su umrli a da se nisu razboleli. U zamenu bih dobio motocikl. Otišao sam na porodično groblje, iskopao kosti iz grobova svog oca, majke i strica. Otišao sam u Lalaua. Ali nisam uspeo da nađem šefa. -rekao je osumnjičeni.

Zakarias Nakute, portparol komande policije, rekao je da to nije izolovan incident. U stvari, on je rekao za BBC da je ove godine otkriveno pet takvih slučajeva u provinciji. U mnogim od ovih slučajeva oni su povezani sa veštičarenjem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/LADBible)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.