SILOVAO ĆERKU PRVE BRAČNE NOĆI JER JE MISLIO DA JE NJEGOVA SUPRUGA: Najbolesnija priča na svetu!
Incident se dogodio na seoskom imanju u blizini Koldinga, u južnoj Danskoj, u avgustu prošle godine, Foto: Profimedia

Incident

SILOVAO ĆERKU PRVE BRAČNE NOĆI JER JE MISLIO DA JE NJEGOVA SUPRUGA: Najbolesnija priča na svetu!

Čovek tvrdi da se ne seća ništa što bi se moglo dogoditi nakon toga, i poriče sve navode o silovanju i seksualnom zlostavljanju

Objavljeno: 12:23h

Danac je proglašen krivim za silovanje svoje ćerke u bračnoj noći, nakon što je branio svoje postupke rekavši da misli da je njegova žena.

Incident se dogodio na seoskom imanju u blizini Koldinga, u južnoj Danskoj, u avgustu prošle godine, gde je 50-godišnjak držao svoj svadbeni prijem.

Dvadesetogodišnja ćerka bila je pijana u svadbenoj sobi, nakon čega su mlada i mladoženja otišli ​​na spavanje u istom krevetu. Otac i ćerka nisu bili u kontaktu nekoliko godina, ali su se ponovo povezali oko Božića prethodne godine, i on ju je pozvao na svoje venčanje u avgustu.

Sud je čuo da je dvadesetogodišnjakinja postala "veoma opijena" tokom proslave, a članovi porodice su odlučili da neće moći doći do obližnjeg pansiona gde je boravila. U 14.30 joj je otac i još jedan gost pomogli u svadbenoj sobi i spavali u krevetu. Oko 90 minuta kasnije, otac je otišao da spava pored svoje ćerke.

Čovek tvrdi da se ne seća ništa što bi se moglo dogoditi nakon toga, i poriče sve navode o silovanju i seksualnom zlostavljanju. Sudski dokumenti koje je Jidske Vestkisten primetio tvrde da je u nekom trenutku između 4:00 i 4.45 časova, čovek zgrabio svoju ćerku. Izveštaj je nastavio:

„Kada ga je zamolila da se zaustavi i pokuša da sedne, on ju je snažno gurnuo u grudi. "Nakon toga, dok je bila na leđima, prisilio se na seksualni odnos uprkos tome što ga je molila da prestane nekoliko puta." Tužioci su sudu u Koldingu rekli da 20-godišnjakinja nije bila u stanju da se brani zbog trovanja. U razmeni teksta između oca i ćerke narednih dana, on joj se izvinio - rekavši da ju je pogrešno zamenio za svoju ženu.

"Mislim da bismo trebali da prekinemo sve kontakte", napisala je ćerka, prema Ekstrabladetu. Ono našta ste me podvrgli je nešto što ne mogu da prihvatim. Lepo sam vas zamolio da stanete i nastavili ste. Viknuo sam, nastavio si, udarila sam te, nastavio si.

"Žao mi je", odgovorio je čovek. 'To je bila greška. Žao mi je. Mislio sam da je moja supruga. Možemo li da pokušamo da ostanemo u kontaktu? Žao mi je'. Neimenovani 50-godišnji muškarac proglašen je krivim za silovanje, i zatvoren je na dve godine i šest meseci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/.dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.