RUTINSKA KONTROLA SE ZAVRŠILA KRVAVO: Povukao pištolj na policajku, ubio ga njen kolega (VIDEO)
Prema zvaničnom izveštaju, policajka je legitimisala Martella, a on je izvukao pištolj, Foto: Printscreen

uznemirujuće

RUTINSKA KONTROLA SE ZAVRŠILA KRVAVO: Povukao pištolj na policajku, ubio ga njen kolega (VIDEO)

Prema zvaničnom izveštaju, policajka je legitimisala Martela, a on je izvukao pištolj, nakon čega je ona ušla u fizički obračun s njim

Objavljeno: 12:23h

Uznemirujući video snimljen je tokom jedne rutinske pretrage automobila u Sjedinjenim Američkim Državama, piše Daily mail.

Kenneth Edwin Martell, 36-godišnjak, ubijen je iz vatrenog oružja nakon što se fizički obračunao s policajkom koja ga je legitimisala.

Pensilvanijska policija traga za Martelom zbog ubistva nakon što je provalio u kuću i izbo 88-godišnjaka 23. jula. Nakon ubistva, pod oružanom pretnjom prisilio je tri čoveka da telo stradalog bace u reku.

Prema zvaničnom izveštaju, policajka je legitimisala Martela, a on je izvukao pištolj, nakon čega je ona ušla u fizički obračun s njim uzvikujući “ne, nemoj me upucati”.

Policajac koji je sve to posmatrao sa strane, prišao je i iz pištolja ustrelio Martela, nakon čega je ovaj preminuo, piše Fokus.ba.

Ovaj incident snimljen je sa tri kamere, iz perspektive policajke, njenog kolege koji je ustrelio Martela, te iz kamere u policijskom automobilu.

Sva tri snimka možete pogledati u nastavku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.