AFRIČKI MINISTAR ŽELI DA ZABRANI OVU POZU U SEKSU: Za muškarce je prezahtevna, dovodi do SRČANOG UDARA!
Foto: Reuter

zabrana u spavaćoj sobi

AFRIČKI MINISTAR ŽELI DA ZABRANI OVU POZU U SEKSU: Za muškarce je prezahtevna, dovodi do SRČANOG UDARA!

Ministar smatra da se ova poza može praktikovati na neke praznike, kao što je Dan zaljubljenih, ali ako se radi svaki dan može biti vrlo opasna

Objavljeno:

Ministar zdravlja Južne Afrike, Ejron Motsoaledi, izjavio je kako smatra da poznata seksualna poza "dogi" dovodi do srčanog udara i šloga.

On je naveo da su rezultati njegovog istraživanja, koje je vršio tri godine, pokazali kako poza u kojoj muškarac tokom odnosa kleči ili stoji, dovodi do jakog pumpanja krvi. Problem je što onda ta krv zagušava vene u nogama, što može dosvesti do šloga.

Za časopis "Insajter" Motsoaledi je izjavio kako su najčešći uzroci raka stres, mučnina i umor, a kod srčanog udara je to često ova poza u seksu.

- Dogi je najnapornija i najstresnija poza za muškarca, pa se jasno vidi veza. Dajem vam samo jedan detalj istraživanja, koje će biti objavljeno na sajtu ministarstva. - rekao je on.

Motsoaledi je rekao i da razmišlja da apeluje na ministra unutrašnjih poslova da se sačini zakon koji će zabraniti ovu pozu.

Ministar smatra da se ova poza može praktikovati na neke praznike, kao što je Dan zaljubljenih, ali ako se radi svaki dan može biti vrlo opasna.

- To je razlog zbog kog oženjeni muškarci Južne Afrike umiru i ostavljaju svoje žene - rekao je Motsaoledi.

(Espreso.co.rs/Airnewsonline.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.